Kil, lördag 30 december.

TIDER & PLATS

Samtliga matcher spelas lördag den 30 December. Alla matcher spelas i sporthallen i ECG arena eller i Kils Sporthall.

REGLER

Svenska innebandyförbundets grundregler regler. Vid oavgjort i gruppspelet 3 straffar om bonus poängen.I final passet tilllämpas Sudden Death 5 minuter spel 4-4! Efter oavgjort resultat även där, tre straffar för vinst! Seger ger 3 poäng, oavgjort 1 poäng, 1 poäng vid straffar bonus.

SPELARE

Det är tillåtet att använda högst 16 spelare/match varav högst 5 spelare och 1 målvakt får vara på plan samtidigt.

Kontakta oss via epost på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni har frågor.

MATCHTIDER

1 x 20min rullande och samt 1 effektiv sista minut! I semifinalerna och final sista 2 minuterna effektiva! Match start kl 09:30 och finalen kl 16:00 :)

KOSTNAD

Anmälningsavgiften är 1500kr och då ingår domaravgifterna samt städningen. 2 domars system kommer tillämpas hela dagen så klart med värmlands BÄSTA domare som vanligt!

LAG

Vi återkommer med information om årets deltagare. Förra året bestod cupen av 12 lag med lag från hela Värmland!
Vi hoppas i år på lag från nya orter och län, hälsar tävlingsgeneralen.