Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Korpenserien.

COBRA KAIK - HEROES 1-6 (0-3)

För er som inte vet har ECG bytt namn. En lite trevande inledning där lagen kände lite på varandra. Efter en liten stund kom spelet igång. Bägge lagen skapade chanser men där kanske HER hade de lite hetare. Långt in i första så tog till slut HER ledningen och sedan rann det på till 0-3 innan vilan. COB ånga på från start i andra och reducerade efter 8 sek. Man fortsatte att mata på men utdelningen uteblev. I slutet av andra blixtra HER till igen och gjorde ytterligare 3 kassar på kort tid.

BK BLÅBÄR - F.H. KLUBBOR 9-1 (6-1)

Ännu en match med en lite trevande inledning. Sedan kom BKB igång och hängde 2 relativt snabba. Men FHK kriga på och skapade några chanser. Vid ställningen 5-0 kom det så äntligen. Första målet för FHK, som dom gör för egen maskin. I andra fanns det chanser åt bägge hållen men det var BKB som lyckades peta in några bollar. 9-1 efter full tid.

COBRA KAIK - IF FREDROS 5-1 (2-0)

Man trodde nog att COB skulle vara lite slitna efter första matchen men man tog tidigt ledningen mot FRE. Sedan blev det lite fram och tillbaka där bägge lagen skapade lite chanser men ingen riktigt het. Mot slutet av första gjorde COB 2 baljor till. I andra försökte FRE steppa upp pch jag tycker nog att det såg bättre ut. Men målen uteblev. COB kunde mot slutet gå upp till 5-0 och i slutminuten kunde så FRE göra ett tröstmål.

GH-CANUCKS - F.H. KLUBBOR 18-0 (9-0)

Första målet kom efter endast 12 sek. Sedan rann det på. Spel mot ett mål och 9-0 efter första. Andra såg likadan ut. Spel mot ett mål. FHK hade någon enstaka chans men man såg lite tröttkörda ut i denna matchen.

MONSTER E. - TT 5-2 (3-2)

TT öppna piggt och skapade de första chanserna. Efter drygt 6 min. gjorde man så första målet. Minuter senare hängde man sitt andra. ME gav sig inte utan man kriga på. Man reducerade och sedan kvitterade för att lite senare ta ledningen. 3-2 stod sig perioden ut. I andra fortsatte bägge lagen att skapa chanser. Kändes som att TT var närmare 3-3 men som en blixt från klarblå himmel så gör ME 4-2 istället. TT satsar allt på slutet och plockar målvakt. Men ME fastställer slutresultatet 5-2 i tom kasse. En bra match där det var tillfälligheter som avgjorde.

GRÖNA FARAN - ORTEN 4-6 (3-2)

ORT öppnade piggt och tog tidigt ledningen. GF skulle få chansen till kvittering näst intill omgående när man fick spela PP. Då gör ORT 0-2. Men GF kunde reducera i PP iaf. Spelet såg bättre ut från GF nu och innan perioden var över hade man vänt på matchen till 3-2. Tack vare kapten Dahlenborg som gjorde äkta hat-trick. I andra var än en gång ORT som öppnade bäst. Tidig kvittering till 3-3. Efter 3.51 spelade av andra hade ORT gått upp till 3-5 ledning. Tack vare Häggbom som även han stod för ett äkta hat-trick. GF kriga på för att komma igen men det ville sig inte. Båda lagen gjorde en varsin kasse till. 4-6 till Orten.

JORDELLS - SOCKEROLLON 2-5 (2-1)

En jämn match lagen emellan. SOCK tar ledningen men JOR ger sig inte. Man krigar på och kvitterar för att sedan ta ledningen. Trots chanser för bägge lagen slutade första 2-1. I andra pressar SOCK på från start och kvitterar tidigt. Matchen står och väger när SOCK gör 2-3. JOR gör allt i sin makt för att komma igen. Chanser fanns, men det ville sig inte. Mot slutet gör SOCK 2 mål till och vinner matchen med 2-5. Likt ME-TT en match där det är tillfälligheter som avgör.

DI GRÖNE - AP-99 3-0 (1-0)

Dagens bästa match skulle självfallet vara dagens sista också. Bägge lagen var på riktigt bra spelhumör och skapade chanser hela tiden. Det är DG som tar ledningen men AP ger sig inte. Man krigar på men lyckas inte spräcka nollan. Andra tar vid där första tog slut. Bra spel åt bägge hållen med en hel del chanser. En bit in i perioden ökar DG på till 2–0. Klockan rinner iväg för AP som chanser och plockar målvakt. Då sätter DG spiken i kistan när man i tom kasse fastställer slutresultatet till 3-0