Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Korpenserien.

ORTEN - AP-99 2-4 (1-3)

Bra driv från bägge lagen direkt från start. Efter drygt 2 min. skulle AP få chansen i PP och då kom ledningsmålet. ORT vek sig inte utan man krigade på och fick även de chansen i PP. Där man släppte in två innan man lyckades reducera. 1-3 stod sig perioden ut. I andra fortsatte bägge lagen att skapa chanser. AP dryga ut men lite senare reducerade ORT. En jämn match lagen emellan där AP drog det längsta stråt.

GH-CANUCKS - TT 4-3 (2-3)

GH extremt kort om folk medan TT nästan hade full styrka. Relativt tidigt tog TT ledningen och man fortsatte pressa på. Lite senare kom tvåan men GH gav snabbt svar på tal när man reducerade. GH stod emot bra trots manfall. TT gör 1–3 men GH svarar lite senare med 2-3, som står sig till pausen. I andra fortsätter TT att trumma på men sista skärpan saknas i avsluten. GH kvitterar och 3-3 står sig länge. Till slut krigar GH in 4-3 och det står sig tiden ut. GH vänder matchen mot ett TT som kunde ha steppat upp lite mer för att köra slut på motståndet.

BK BLÅBÄR - AP-99 1-3 (1-0)

Knappa 6 min. in i matchen tar BKB ledningen efter en fin soloprestation. Ännu en bra match där det är jämnt lagen emellan. Chanser finns åt båda hållen i första men det ville sig inte för något av lagen. Så 1-0 står sig perioden ut. Drygt 5 min. in i andra kvitterar AP till 1-1. En kort stund senare skulle de även få chansen i PP men bra försvar från BKB. Båda lagen försätter även i andra att skapa chanser och till slut är det AP som gör mål. Kort därefter gör man även 1-3. Ett resultat som står sig matchen ut trots bra chanser från BKB i slutet.

F.H. KLUBBOR - MONSTER E. 0-11 (0-5)

Första chansen i matchen skapar FHK, om så bara en halvchans. Större delen av första var det spel mot ett mål. ME rullar boll som man är vana att dom gör med dirigenten vid rodret. Andra perioden ser likadan ut som första. FHK skapar några halvchanser under matchen men det är den där sista finishen som saknas. Men det ser bättre ut match för match. FHK's målvakt stod för några fina kalasräddningar vilket han gjort flera matcher i följd nu.

IF FREDROS - JORDELLS 4-9 (1-4)

FRE öppnar piggt och det är även de som tar ledningen. JOR kommer dock snabbt in i matchen och efter en liten stund kvitterar man och går förbi. Lagom till vilan hade JOR vänt till 1-4. I andra krigar FRE på och får relativt tidigt in en reducering. Men JOR svarar snabbt och går upp till 2-6. FRE gör ett sista ryck och kommer upp till 4-6. JOR lägger i en växel till och springer ifrån till en 4-9 seger.

LOK. VÄS. ÄMT. - GLÄNNE IK 1-5 (0-1)

GIK är det spelförande laget i första. LVÄ står emot och kommer upp i någon enstaka halvchans. Mållöst länge men med några få minuter kvar till vilan tar så GIK ledningen. Relativt tidigt i andra går man upp till 0-3. LVÄ är ändå med i matchen men skapar inte något riktigt tryck. En gnutta hopp tändes när man reducerade till 1-3 men närmare än så kom man inte. GIK vinner till slut med 1-5.

SWEDELVE - NILSBY 2-3 (1-0)

SWE såg ut att vara på gott spelhumör när man gör 1–0 efter 19 sek. Men sedan uteblev målen. Krig fram och tillbaka för bägge lagen men 1-0 står sig perioden ut. Drygt 5 min. i andra, efter att SWE dödat ett BP, kvitterar NIL till 1-1. Båda lagen skapar chanser och till slut tar NIL ledningen, efter drygt 11 min. En kort stund senare drar SWE på sig en utvisning som blir kostsam när NIL gör 1-3. SWE svara snabbt efter det och gör 2-3. Trots en massiv press ifrån SWE håller NIL ifrån och vinner.