Resultat i Korpenserien.

SWEDELVE- JORDELLS 6-1 (5-0)

SWE öppnar starkast och för spelet i första perioden. Man skapar flertalat bra lägen och får lite utdelning också. JOR har någon enstaka chans i första men man kände inte riktigt på hugget. Står länge 2-0 i första men mot slutet av perioden gör SWE tre baljor på en minut. 5-0 lagom till vilan. I andra kommer JOR ut som ett helt nytt lag och börjar även de skapa chanser och får tidigt utdelning. Men svar på tal från SWE knappa minuten senare när man hänger 6-1. Det var mycket tid kvar av matchen men inget lag gjorde några fler mål. Saxat från "Kexet" i Swedelve "När man ligger under med 5-0 efter första perioden är det lätt att man börjar hänga med huvudet och motståndarna öser in mål. Men Jordells gör en riktigt bra andra period och det spelet verkar man sen tagit med sig in i sin andra match". En bra analys av "Kexet"

BK BLÅBÄR - GH-CANUCKS 1-5 (0-2)

Bra fart från bägge lagen från start till mål. Båda lagen skapar chanser och det är GH som gör första målet. 0-1 står sig länge trots riktigt bra chanser. 0-2 kommer väldigt turligt i första. Lite studs och flipper framför mål, såg det ut som iaf. I andra reducerar BKB omgående och det var match igen. GH har flytet med sig i dag och lyckas tråckla in en boll till 1-3. BKB får chansen i PP men inget mål. Trots bra tryck från BKB håller GH ifrån och vinner till slut med 1-5, där sista målet kom i BP.

NILSBY- JORDELLS 1-3 (1-1)

Båda lagen öppnar starkt och skapar chanser. JOR såg pigga och fräscha ut trots att det var deras andra match. Spel fram och tillbaka och till slut kom första målet, 0-1 till JOR. NIL pressa på och fick mot slutet av perioden med sig en straff. Välplacerat i gôbbhörnet. 1-1 i pausen. I andra försökte NIL steppa upp lite och det kändes som att de tog över matchen lite grann. Men JOR höll ifrån. Efter knappa 10 min. spelade av andra så var det JOR's tur att få en straff. Och den satt den också. NIL började bli lite desperata och kastade allt mot mål. Man tog även ut målvakten och det resulterade i 1-3 i tom kasse, som även blev slutresultatet.

MONSTER E. - DI GRÖNE 3-1 (2-1)

Bägge lagen öppnar bra och skapar lite lägen. Efter dryga 2 min. spelade så gör ME 1-0. Efter det målet släpptes fokuset på att spela bra innebandy till att spela, ja något helt annat. DG får in en kvittering efter knappa 10 min. Halvminuten senare skulle DG få chansen i PP, och mål blev det. För ME. 2-1 till ME lagom till vilan. Tidigt i andra kunde ME öka på till 3-1. DG försökte att komma ikapp men ME höll ifrån i något som var något helt annat än skön innebandy.

NILSBY - GLÄNNE IK 3-5 (2-1)

Pigg start på NIL när man tog ledningen innan minuten var spelad. NIL fortsatte att trumma på och var det bättre laget i första. Man fick även 2-0 med sig efter knappa 7 min. GIK såg inte riktigt ut vara med. Man fick in en reducering till 2-1 och det stod sig perioden ut. Tidigt i andra kunde NIL öka på till 3-1. Man var fortfarande det bättre laget. GIK skulle reducera till 3-2 och då vaknade man till liv. GIK tog nu över och pressade ner NIL stundtals. GIK kvitterar och mot slutet av matchen tar man även ledningen. NIL gör ett sista försök i slutet att kvittera men GIK hänger sista kassen i tom bur.

LOK. VÄ. ÄMT. - IF FREDROS 7-3 (1-2)

FRE är det laget som öppnar bäst och är det bättre laget i första perioden. Ingen riktigt het målchans för något lag inledningsvis. Till slut spräcks nollan och det är FRE som gör målet. Minuten efter kommer en kvittering för LVÄ. I slutsekunderna av första får FRE chansen i PP och man behövde bara 6 sek. för att sätta bollen i mål. Direkt i andra öka FRE även på till 1-3. Men sedan vaknar LVÄ till liv. Man börjar nu skapa mer och mer. Kan va så att FRE hadde kort om folk så man tröttna lite. Det rosa tåget var åter på rätt spår och kunde vända på steken med 6 raka mål.

F.H. KLUBBOR - TT 0-16 (0-10)

I första perioden var det spel mot ett mål. Efter drygt 9 min. spelade stod det 0-4 och sedan rann det iväg i den perioden. 0-10 efter första. Andra fortsatte i princip som första. FHK fick sig någon enstaka chans i andra men TT var över lag det bättre laget denna dag.

HEROES- IF FREDROS 9-2 (2-1)

FRE's andra match och man öppnar starkast. Man tar rättvist ledningen med 0-1. HER var inte riktigt med i första, kändes det som. Men man skulle ändå vända till en 2-1 ledning i slutet av perioden. I andra steppade HER upp och tog nu över matchen. Man hittade spelet stundtals som man vet att de kan. 9-2 blev det till slut.

F.H. KLUBBOR - AP-99 0-6 (0-2)

Pang på från start för AP som tar ledningen efter 35 sek. AP är det spelförande i laget men FHK är inte chanslösa. FHK har 4-5 skott mot kassen men AP-målisen var med på noterna. I slutskedet av perioden gör AP även 0-2. Andra perioden ser ut som den första. FHK har ett antal skott på mål även denna period. Trots försök från FHK så håller AP ifrån och vinner med 0-6.