Resultat i Korpenserien.

DI GRÖNE - TT 2-10 (0-4)

TT tar tag i taktpinnen från start. Skapar flertalet chanser och efter 5 min. tar de således ledningen. DG skapar lite de också men ingen riktigt farlig. Lagom till vilan har TT sprungit upp till 0-4. Tidigt i andra ökar TT på sin ledning. DG tilldöms en straff som man sätter. Men TT var det bättre laget och vann till slut med 2-10.

GH-CANUCKS- GRÖNA FARAN 2-2 EFTR.FÖRL. (1-1)

En jämn match där bägge lagen skapade bra och heta målchanser. Efter knappa 4 min. så tar GF ledningen. GH ger sig inte utan man krigar på. Det kommer en kvittering men det var nog mer tur är skicklighet att den bollen på något konstigt sätt studsar in. 1-1 står sig perioden ut trots ett PP för GF. I andra är det GH som tar ledningen efter knappa 4 min. GF kriga på och med mindre än minuten kvar kvitterar man. Matchen till säsongens första övertid som GF får inleda i PP efter en sen utvisning i andra. Inget mål för något lag och man delar broderligt på poängen.

DI GRÖNE - ORTEN 4-6 (2-3)

DG såg något piggar ut denna matchen och gick upp tidigt till en 2-0 ledning. Men ORT vek inte ner sig utan man kom igen och gick förbi till 2-3. Ett resultat som stod sig perioden ut. Tidigt i andra ökar ORT på men en hyfsat snabb reducering av DG. Men ORT redde ut anstormningen från DG och vann till slut med 4-6.

BK BLÅBÄR - GRÖNA FARAN 3-1 (2-0)

BKB öppnar piggt och tar tidigt ledningen. GF är med i matchen och skapar några fina chanser till kvittering men storspel av BKB-målisen. BKB gör även 2-0, med lite tur inblandat. GF fortsätter att skapa chanser men det vill sig inte. 2-0 i vilan. Tidigt i andra skulle GF få chansen i PP men ingen utdelning där häller trots bra press. BKB håller ifrån en sista anstormning, där GF lyckats spräcka nollan, och vinner med 3-1.

F.H. KLUBBOR- ORTEN 0-15 (0-9)

ORT pressa på direkt från start men det skulle dröja ett par min. innan man gjorde mål. 0-5 efter drygt 9 min. spelade. Mot slutet av perioden rann det iväg. FHK hade några chanser att göra mål. I andra kändes det som ORT gick ner i tempot lite och spelade på resultat. Det öppnade upp för ett flertalet chanser till reducering för FHK men det ville sig inte. 0-15 till Orten.

MONSTER E. - AP-99 2-1 (1-0)

En jämn och tät match där chanser fanns åt båda hållen. Efter drygt 9 min. spelade skulle AP få chansen i PP, men inget mål. Det skulle istället ME göra kort efter att man blev fullt manskap. 1-0 stod sig perioden ut. Tidigt i andra var det ME's chans att lira PP. Bra rull på bollen men AP höll ifrån. Båda lagen fortsatte att skapa chanser och till slut lyckades AP kvittera. I slutminuten av matchen drar AP på sig en, i mina ögon, onödig utvisning (spel utan klubba). I efterföljande PP, med 18 sek. kvar av matchen, avgör ME med sitt 2-1 mål.

HEROES - SWEDELVE 0-5 (0-1)

Tidigt in i matchen fick HER chansen i PP. Men inget mål. Efter drygt 7 min. tar SWE ledningen. HER gör en helt okej första period men det stannar där denna match. I andra känns det som att SWE skruvar upp tempot lite. Man går relativt tidigt upp till 0-4 och HER kändes inte riktigt där. HER gör några tappra försök men det ville sig inte. SWE vinner matchen med 0-5.

IF FREDROS - NILSBY 0-7 (0-3)

NIL ångar på direkt och tar ledningen efter knappa min. spelad. Efter drygt 4 min. har man gått upp till 0-3. IFF ordnar upp försvaret efter det och det blir inga fler mål i första. Relativt tidigt i andra ökar NIL på till 0-4. Försvarsspelet ser okej ut från IFF nu men det blir jobbigt att bara ligga på försvar. Mot slutet av matchen rinner det iväg med 3 kassar till från NIL som vinner med 0-7.

LOK. VÄ. ÄMT. - SWEDELVE 0-8 (0-5)

Spelmässigt hyfsat jämnt inledningsvis. Slarv i hemjobbet bäddar för 0-1, 0-2 och 0-3. LVÄ har chanser men SWE-målisen är omutlig idag. 0-5 till SWE efter första. I andra fortsätter LVÄ att skapa några chanser men SWE är snäppet bättre på allt. Man vinner rättvist till slut med 0-8.

IF FREDROS - SOCKEROLLON 2-8 (1-2)

Tidigt tar SOCK ledningen och lite senare gör man även 0-2. Men IFF spelar nog sin bästa match för säsongen än så länge. Man skapar flertalet bra målchanser och får till slut in en reducering i slutet av första perioden. I andra steppar SOCK upp och siffrorna rinner iväg. 2-8 blir det till slut för SockerOllon.

GLÄNNE IK - SOCKEROLLON 4-3 EFTR.FÖRL. (3-0)

Stor fördel för GIK i första där man tar ledningen tidigt. SOCK skapar någon enstaka chans men större delen av perioden tillhörde GIK. Därför ledde man rättvist med 3-0 i vilan. Spelet såg något bättre ut för SOCK i andra och tidigt sätter man en reducering. SOCK fortsatte att skapa chanser och man satte även en till reducering. GIK trodde nog att matchen var klar vid 3-0 men SOCK ville annat. Med 26 sek. kvar att spela av matchen kvitterar SOCK tillställningen och tar det till övertid. I övertiden är det klar fördel GIK och man avgör efter 1.37.