Resultat i Korpenserien.

TEAM ECG - GLÄNNE IK 1-7 (0-2)

En lite trevande inledning från bägge lagen. Sedan kommer det igång. GIK skapar och har boll större delen av perioden, men ECG kommer upp i några kontringar. Efter drygt 9 min. tar GIK ledningen och ökar sedan på. I slutet av perioden ska GIK få chansen i PP men ingen utdelning. I andra får GIK fortsätta i PP men inget mål. GIK skruva upp tempot och gör 0-3 och sedan 0-4 i BP. Det kommer en reducering till 1-4 men GIK håller ifrån och vinner till slut med 1-7.

ORTEN - BK BLÅBÄR 6-3 (4-2)

BKB tar ledningen tidigt och får lite vind i seglen. Man får även spela PP men inget mål. ORT kvitterar men direkt efter kommer 1-2. Efter drygt 10 min kvitterar ORT och sedan en soloprestation av ORT när man tar ledningen. Perioden avslutas med straff för ORT som sitter. I andra gör ORT två relativt snabba kassar. Lång uppförsbacke för BKB som försöker och försöker. Men idag ville det sig inte och BKB fick se sig besegrade av Orten i svågerfighten.

TEAM ECG - LOK.VÄS.ÄMTERVIK 1-7 (1-2)

LVÄ öppnar piggt och skapar några chanser. ECG är inte sena med att svara. Skapar några chanser dom med. Till slut blir det utdelning för LVÄ. Lite senare får man chanser i PP och då kommer tvåan. Snabbt svar på från ECG som reducerar. 1-2 står sig perioden ut. I andra fortsätter bägge lagen att skapa chanser. Skillnaden? LVÄ har ett gäng målfarliga gossar. ECG saknar en riktig sniper för då hade det suttit ett par bollar till. LVÄ kunde till slut vinna med 1-7.

MONSTER E.- GH-CANUCKS 1-6 (0-6)

GH ånga på från start och efter 1.16 spelade hade man redan 0-2 med sig. ME såg inte riktigt ut att vara med när GH rulla boll. ME skapade någon enstaka chans men perioden tillhörde GH med råge. 0-6 lagom till vilan. I andra kändes ME som ett nytt lag och endast 36 sek in i andra kom en reducering. ME tog över matchen mer och mer och var nu det spelförande laget. GH slutade att spela innebandy och satte fokus på helt annat håll. ME skapade mer nu men fick inte in bollen. GH kunde hålla ifrån och vinna med 1-6.

SOCKEROLLON - LOK.VÄS.ÄMTERVIK 0-4 (0-4)

10 sek behövde LVÄ för att spräcka nollan. Säsongens snabbaste mål än så länge. Man fortsatte att skapa chanser men det gjorde även SOCK. Fanns flertalet ruggiga chanser för bägge lagen men där bollen inte ville in. Lite innan vilan kunde LVÄ göra 0-2. I andra fortsatte bägge lagen att skapa chanser . Tidigt kunde LVÄ göra 0-3 och det kändes lite bättre. SOCK kom upp i flertalet bra chanser där bollen kunde ha studsat in. Den gjorde inte det och LVÄ kunde hålla ifrån och vinna med 0-4.

SOCKEROLLON - NILSBY 1-9 (0-3)

NIL gick på från start och skapade chans på chans. Till slut satte man bollen i mål. SOCK såg lite slitna ut. Kan vara kämpigt med två matcher direkt efter varandra. NIL för det spelförande laget och hade lagom till vilan 0-3 med sig. I andra fortsatte NIL att pumpa på och det gav utdelning. Vid ställningen 0-6 skulle så SOCK få göra ett tröstmål. Dagens läckraste mål var det också. I slutskedet vid ställningen 1-9 skulle SOCK få en straff som man brände. Seger för NIL som klättrar upp i toppen av tabellen i Väst.

GRÖNA FARAN - DI GRÖNE 1-4 (1-4)

DG satte fart direkt och hade efter 1.21 spelade en 0-2 ledning. GF gav sig inte utan man tryckte på och fick in en reducering. Tog dock inte lång tid så hade DG gjort 1-3. GF hade chanser de också men det ville sig inte. Till vilan hade DG 1-4 med sig. I andra fortsatte bägge lagen att skapa chanser men det ville sig inte. DG skulle få chansen i PP men inga mål. Slutsignalen ljuder och det blir en mållös andra period.