Resultat i Korpenserien.

IF FREDROS - SWEDELVE 0-17 (0-12)

Ett nytt lag i serien fick göra entré i nya, ståtliga ECG Arena där vi för dagen huserade. SWE satte fart redan från start och hade efter drygt 5 min. gått upp till en 0-5 ledning. SWE fortsatte att pumpa på utan att dra ner på tempot. Lagom till vilan hade man 0-12 med sig. I andra kändes det som att SWE slog av på tempot. IFF försökte skapa chanser men det ville sig inte idag. En stabil seger för Swedelve som till slut slutade 0-17.

MONSTER E. - BK BLÅBÄR 4-5 (4-3)

Ännu ett nytt lag i seriespelet som gör premiär samtidigt som veteranerna i Monster gör premiär. BKB chockstartar och gör dagens snabbaste. 11 sekunder. En jämn match där båda lagen skapar chanser. ME kommer igen och går förbi till 3-1. Men BKB ger sig inte utan man krigar på. Till vilan har ME ledningen med 4-3. I andra är det fortsatt jämt. Bägge lagen skapar och till slut kommer en kvittering för BKB. Inget lag ville göra bort sig men ändå vinna matchen. Såg ut som säsongens första övertid skulle komma men med dryga minuten kvar kom ett avgörande. För BK Blåbär som höll ifrån sista minuten efter sitt 4-5 mål.

ORTEN - GH-CANUCKS 3-6 (1-2)

Två lag till som gör säsongspremiär denna dag. GH tog kommando från start och förde spelet. Således kom även ledningsmålet. Man drygar ut till 0-2 och det ser stabilt ut. ORT hade några chanser men siktet var dåligt inställt. I slutet av perioden kommer en reducering. I andra fortsätter GH att trumma på och går upp till 1-4. ORT försöker men idag ville det sig inte. 3-6 till GH-Canucks.

L. V. ÄMTERVIK - JORDELLS 5-3 (2-0)

LVÄ klev på från start och ägde första perioden. Tidigt skulle 1-0 komma. LVÄ fortsatte att skapa men fenomenalt målvaktsspel i JOR-kassen. LVÄ fick chans, på chans, på chans. Men man skulle enbart ha 2-0 med sig in i andra. I andra steppade JOR upp spelet och kom in i det mer och mer. Det gav utdelning när man reducerade till 2-1. JOR skapade nu mer och mer. Men LVÄ tappa inte sitt spel utan man fortsatte att kriga på. När slutsignalen till slut ljöd stod det 5-3 på tavlan till fördel LVÄ.

ECG - NILSBY 1-10 (0-7)

Det var länge oklart ifall denna match skulle bli av. Men till slut var det good to go när ECG tog avhoppade Wenmecs plats. NIL ånga på från start och satte första efter 17 sek. Man fortsatte att ånga på och skapade flera bra lägen. Alla satt inte men lagom till vilan stod det 0-7. I andra får ECG in en reducering och man har bud på ett par till. Men NIL drog det längsta strået och vann komfortabelt med 1-10

GLÄNNE IK - HEROES 5-1 (2-0)

GIK gick på från start och tog ledningen efter knappa minuten. Man fortsatte att ånga på och skapa chanser. HER försökte sig på några anfall men det var mycket skott i täck eller en bit ifrån målet. Det ville sig inte riktigt med andra ord. Innan vilan öka GIK på till 2-0. GIK fortsatt spelförande men målen satt långt inne. Gick gjorde 3-0 och 4-0 innan HER reducerade. Men för kort tid kvar utan GIK kunde vinna med 5-1 till slut.

F. H. KLUBBOR - GRÖNA FARAN 0-20 (0-12)

GF ånga på från start och gjorde tidigt 0-1. Man höll inte nere på tempot utan fortsatte att pumpa på. I första hade FHK inget avslut. GF fortsatte att pumpa på men som det kändes drog man ner på tempot lite. FHK försökte skapa och hade någon chans. Mot slutet fick man en straff men man missade. En komfortabel seger för Gröna Faran.

AP-99 - TT 0-5 (W.O.)

Ett sent återbud från AP gjorde att matchen slutade 0-5 efter W.O.