Resultat i Korpenserien.

GRÖNA F. - TT 2-1 (2-0)

Vi startar säsongen med ett nytt lag i våran serie Gröna Faran mot TT. En jämn första period där bägge lagen skapar chanser. Till slut får GF göra säsongens första mål. TT ger sig inte utan man jagar på för en kvittering. Dryga minuten innan paus får GF in ännu en balja. TT får avsluta perioden med ett PP. I andra fortsätter TT's PP men inget mål. Båda lagen skapar chanser i en fartfylld match. Med dryga halvminuten kvar reducerar TT till 2-1. Man sätter ordentligt tryck mot GF's kasse men lyckas inte få in kvitteringen. 2-1 till Gröna Faran blir säsongens första resultat.

DI GRÖNE - F. H. KLUBBOR 18-1 (6-1)

DG trycker på från start och tar ledningen efter dryga minuten. Mycket spel mot ett mål. FHK får någon enstaka chans men bollen vill inte in. Efter drygt 11 min. gör så FHK sitt första mål för säsongen. Ett självmål från DG's back. I andra fortsätter DG att pressa på framåt och siffrorna rinner iväg på slutet. 18-1 till Di Gröne.

GLÄNNE IK - JORDELLS 5-1 (3-0)

Två nya lag i serien får mötas direkt. GIK med stor hallvana då det kommer närmast från spel i Nilsby U-lag. JOR från Karlstad har också vana av stor plan. Stora delar av första är det GIK som för spelet. JOR fick rikta in sig lite på kontringar. Efter drygt 3 min. tar GIK ledningen. JOR skapar någon kontringschans men det vill sig inte. Lagom till vilan hade GIK gått ifrån till 3-0. Relativt tidigt i andra ökar GIK på till 4-0. JOR försöker och till slut spräcker man nollan men GIK var för dagen det lite bättre laget och vinner till slut med 5-1.

NILSBY - LOK. VÄS. ÄMT. 3-2 (1-1)

På förhand såg det ut som stor fördel NIL som ändå tränat i hallen ett tag. MEN LVÄ ville annat. Bra drag i matchen från första tekning. Båda lagen skapade chanser där det kändes som LVÄ hade lite hetare chanser. Efter knappt 11 min. så kommer så ledningsmålet, för LVÄ. Men NIL pressar på och innan vilan kvitterar man. I andra är det fortsatt jämt där LVÄ tidigt får en straff, som sätts elegant. NIL jobbar på och får in en kvittering. Båda lagen går för att vinna och till slut sätter NIL 3-2. LVÄ hade några chanser att kvittera men NIL höll ifrån och vann.

HEROES - SOCKEROLLON 4-3 (1-2)

SockerOllon är tillbaka än en gång i Kilskorpen. Man startar bra och skapar många chanser. HER kändes inte riktigt med på noterna. SOCK tar ledningen rättvist för att sedan öka på till 0-2. Innan vilan lyckas HER reducera till 1-2. I andra fortsätter SOCK att ånga på och till slut gör man 1-3. Såg länge ut att bli en seger för SOCK men skam den som ger sig. HER får in en reducering till 2-3 och pang, 20 sek. efter så kom kvitteringen. NU såg matchen ut att gå mot årets första förlängning. Man boom, så sitter 4-3 för HER med 14 sek. kvar att spela. Det blev även slutresultatet.

SOCKEROLLON - SWEDELVE 2-7 (0-4)

SOCK med sin andra match på raken. Det såg lite segt ut i första och det tog SWE tillvara på. Ett tidigt straffmål följdes lite senare av två snabba spelmål. SWE skulle få spela PP men inget mål. Det kom några sek. av att SOCK var fullt. 0-4 i pausen. Tidigt i andra kom 0-5 och ännu ett PP för SWE. Men inget mål där heller. SOCK såg lite piggare ut nu och fick en en reducering till 1-5. Lite senare gjorde man omgångens mål när man reducerade till 2-5. Men avståndet var för stort och motståndet snäppet vassare denna gången. Matchen slutade till slut 2-7 till Swedelve.