Innebandy - Kilskorpen.se

Inför korpenserien 2019/2020

18 LAG

Nu är det snart dags att starta igång Kilskorpens innebandyserie. På tisdagskvällen den 19 september träffades lagledarna för snacka ihop sig.
Det har varit stort intresse inför säsongen med hela 18 lag anmälda! "-Det får man ändå säga att det är en succé", kommenterar Jonas Snäll.

VÄST & ÖST

I år delas seriespelet in i två serier, Väst och Öst. Senast kilskorpen hade två serier var säsongen 2016/2017, då var det totalt 16 lag i korpenserien. Några av lagen som var med då och som är med även i år är AP-99, GH-canucks, Heroes, Monster E, Orten och Swedelve...

EFTER JUL

Efter juluppehållet delas lagen upp i två serier, Superligan och Källarn. De fyra bäst placerad lagen i Väst och Öst spelar i Superligan. Det innebär att de resterande fyra lagen i respektive serie spelar i Källarn efter Jul och fram till att det är dags för slutspel.

FAGERÅSHALLEN

Vi vill påminna om att vi till skillnad rån tidigare säsonger, då vi har spelat kilskorpens seriespel i Tolita, i år kommer att spela alla seriematcher på fullstor plan i Fageråshallen.

Vi ses snart!