Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Korpenserien.

ÖPPADALINGAN - SWEDELVE 2-11 (1-4)

Dagens första match. SWE ånga på direkt och tog ledningen innan minuten var spelad. ÖPP kriga på och fick in en kvittering. Spelmässigt jämt i första där bägge lag skapade chanser men SWE fick lite utdelning. Lagom till vilan hade man gått upp till 1-4. Tidigt i andra satte SWE även 1-5 men som i första kriga ÖPP på och fick in reducering. Spelmässigt var det fortfarande jämt men det var SWE som fick utdelning på sina chanser. ÖPP var spelmässigt med men inte resultatmässigt. 2-11 till SWE.

MONSTER E. – AP-99 5-1 (1-0)

ME tar kommando från start och tar en tidig ledning. AP spelar upp sig och skapar chanser. Det blir ett litet ställningskrig där ute i första där bägge lagen skapar chanser men bägge målvakterna spelar bra. 1-0 till ME efter första. I andra ökar ME på relativt tidigt för att lite senare hänga 3an. AP reducerar lite senare. Båda lagen krigar på och skapar chanser men som redan nämnt spelar målvakterna bra. ME vinner till slut med 5-1.

ÖPPADALINGAN – DI GRÖNE 4-7 (0-2)

Till en början är det DG som skapar chanser. Men ÖPP kommer in i det allt vad det lider. Efter drygt 8 min. spelade hade DG skaffat sig en 0-2 ledning. Det blir inga fler mål i första trots fina chanser från bägge lagen. Tidigt i andra reducerar ÖPP men DG lyckas göra psykologiskt viktiga mål. 1-2 blir 1-3. 2-3 blir 2-4 och så fortsatte det. DG håller ifrån och vinner till slut med 4-7.