Resultat i Korpenserien.

LOKO. VA. ÄMTERVIK - HEROES 3-20 (2-8)

Första matchen för dagen för LVÄ. 5 man + målvakt. LVÄ var hyfsat med första 10 trots underlägen 1-4. Men kort om folk gör att orken tryter och vid pausen var det det dubbla, 2-8. I andra fortsatte HER att ånga på och målen trillade in i jämn takt. En stabil seger för Heroes med 3-20.

F.H. KLUBBOR – AP-99 1-15 (0-7)

AP tog kommandot direkt och skapade några chanser. Det flöt på bra för AP och hade efter 13 min. 0-7. FHK skulle få chansen i PP men 0-7 stod sig perioden ut. Direkt i andra satte AP 0-8 och sedan fotsatte det. FHK fick in en boll till 1-10 men AP var det bättre laget. FHK hade några chanser men mäktade inte med fler mål. 1-15 till AP-99.

LOKO. VA. ÄMTERVIK - NILSBY 5-6 EFTR.FÖRL. (1-0)

En måstematch för LVÄ som var piskade att ta poäng för chans till slutspel. 2 avbytare till denna match och det gjorde att man orkade. I första skapade bägge lagen chanser men bollen ville inte in. Efter 10 min. tog så LVÄ ledningen. Trots chanser för bägge lagen blev det inga fler mål i första. Sedan i andra gick det fort. På 59 sek. blev 1-0 till 2-2. Efter det följdes lagen åt till 5-5 . Mot slutet skulle LVÄ få chansen i PP men matchen gick till förlängning. Där avgjorde NIL efter 29 sek. Poängen LVÄ fick tog dom upp på plats 10 och satte nu press på Orten som blev piskade till minsta 1 poäng i sin match.

AP-99 – SWEDELVE 3-5 (0-2)

Äntligen skulle den spelas. Matchen som varit flyttad 2 gånger. Båda lagen spelar bra och skapar chanser men ingen riktigt farlig chans. Till slut tar SWE ledningen. AP fortsätter att kämpa på och ger sig inte. Halvvägs in kommer 0-2, som står sig perioden ut. Relativt tidigt i andra sätter SWE 0-3. Men AP hittar styrka och reducerar 2 gånger om. Vid ställningen 3-4 till SWE så plockar AP målvakten för en kvittering. Men SWE fastställer slutresultatet till 3-5 när man sätter den i öppen kasse.

ORTEN – DI GRÖNE 7-6 (1-2)

En måstematch för Orten som var piskade att ta minst 1 poäng för att ta tillbaka plats 10 från LVÄ. Båda lagen öppnar bra och skapar lite chanser. Till slut är det DG som tar ledningen. Men ORT krigar på och kvitterar. Kändes som ORT var med från start i denna match. Men DG tar ledningen igen och det står sig perioden ut. Knappt 5 min. in i andra gör ORT 2 snabba och ha nu ledningen. Vid ledning för Orten med 4–3 står matchen och väger. Då drar DG på sig några utvisningar och ORT går upp till 7-4, sista målet inte i PP. Minuten kvar och segern såg säker ut. 58 sek. kvar och DG reducerar till 7-5. 8 sek. kvar och DG reducerar än en gång till 7-6. 2 sek. kvar och DG missar öppet mål för kvittering. ORT behövde minst 1 poäng men man tog 3 och blev som sista lag klart för slutspel, eller play-in till slutspel.