Resultat i Korpenserien.

TT - ÖPPADALINGAN 10-1 (3-1)

ÖPP kom till start med 6 man ute och tog in Coop från crew så de blev 7. TT tog hand om spelet från start och skapade några chanser. ÖPP var inte chanslösa, utan de skapade lite de med. Till slut lossnade det för TT och man gick upp till 3-0. ÖPP reducerade till 3-1 och det stod sig perioden ut. I andra skulle ÖPP få chansen i PP men inget mål. ÖPP skapade några chanser i andra men bollen ville inte in. Samtidigt började det mesta trilla in för TT. 10-1 blev det till slut för TT.

NILSBY – DI GRÖNE 6-7 EFTR.FÖRL. (3-2)

Båda lagen skapade chanser och till slut tog DG ledningen. 13 sek. senare hade NIL kvitterat. NIL gick upp till 3-1. DG vek sig inte utan man trummade på och fick in en reducering till 3-2 som stod sig perioden ut. Tidigt in i andra kunde NIL öka på till 4-2. NIL skulle få chansen i PP men då var det DG som gjorde mål. Man följdes åt sedan målmässigt fram till 6-6. 6-6 stod sig matchen ut och det hela fick avgöras på övertid. Efter 25 sek. var den över när DG satte segermålet.

GH-CANUCKS - ÖPPADALINGAN 1-2 EFTR.FÖRL. (0-0)

2 lag med 6 man och målvakt. Båda lagen skapade chanser men spelmässigt var det en liten fördel till GH. Det var så jämt lagen emellan så att första slutade 0-0. Den andra perioden såg ut som första. Båda lagen hade chanser men bollen ville inte in. Efter knappt halva andra satte så GH 1-0. Båda lagen fortsatte att trumma på och skapa chanser. Till slut fick ÖPP in en kvittering. 1-1 stod sig matchen ut. I förlängningen drog ÖPP det längsta strå’t.

AP-99 - ORTEN 7-5 (4-0)

AP tog kommandot från start. ORT kändes inte som att de var med i början. AP gick upp till 2-0 när sedan ORT skulle få chansen i PP. Inget mål. ORT växte in i matchen mer och mer men bollen ville inte in. Lagom till vilan stod det 4-0 till AP. Tidigt i andra satte AP 5-0. I andra hade ORT spelat upp sig rejält och man började nu sätta sina chanser. Men avståndet mellan lagen var för stort. AP kunde vinna matchen med 7-5.

HEROES – F.H. KLUBBOR 22-2 (5-1)

Matchens första chanser var det FHK som skapade men inget mål. HER såg lite trögstartade ut. HER gjorde tidigt 1-0. Minuter senare 2-0. Efter halva första kom 3-0 innan FHK kunde reducera. Ett snyggt mål i mina ögon. Till vilan stod det 5-1 till HER. I andra kom utdelningen för HER när man hade spelat upp sig från första. Det mesta trilla in nu. HER kunde vinna med 22-2 efter att FHK fick göra matchens sista balja.