Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Korpenserien.

MONSTER E. - HEROES 4-6 (1-0)

HER kommer till start med endast 5 utespelare och får låna in till avbytare. ME sätter fart direkt och tar kommandot över matchen. ME får chansen i PP efter knappt 8 min. Det går fort i PP när ME börjar rulla och 1-0 var ett faktum. HER backade hem och förlitade sig på kontringar. Man hade några chanser men 1-0 efter första. 19 sek. in i andra ökade ME på till 2-0. ME gick till anfall med hela laget och det gjorde att man blottade sig bakåt. HER skulle komma igen och hämta upp till 3-3 för att sedan gå förbi. Vid ställningen 4-5 plockade ME målvakt och HER kunde punktera matchen med 4-6-målet i tom kasse. /p>

GH-CANUCKS - SWEDELVE 4-6 (2-2)

En spelmässigt jämn första där bägge lagen följdes åt. Efter drygt 4 min. tar GH ledningen men SWE är snabbt framme och kvitterar. Man byter chanser med varandra och efter drygt halva första tar SWE ledningen. Några min. senare har GH kvitterat och det står sig perioden ut. I inledningen av andra tar GH ledningen. Det känns som att GH tar över och i mitten av perioden får man chansen i PP men inget mål. Det kommer ett par sek. efter att SWE är fullt. SWE hittar ett sätt att ta sig in och hämtar upp till 4-4 för att sedan ta över och vinna med 4-6.

MONSTER E. – LOKO. VA. ÄMTERVIK 8-5 (2-1)

En jämn första period där ME tager ledningen efter drygt 4 min. 10 min. senare får LVÄ chansen i PP och den tar man. Båda lagen skapar chanser men innan vilan gör ME 2-1. I andra steppar ME upp har efter drygt 8 min. gått upp till 5-1. Uppförsbacke för LVÄ men man kommer igen. Med drygt 2 min. kvar av matchen hade man kommit ikapp till 5-5. ME blixtrade till efter det och stack iväg till 8-5 som även blev slutresultatet.

ORTEN - SWEDELVE 2-9 (0-7)

Matchen döptes till grannfejden och den starta med att grannarna, tillika lagkaptenerna i bägge lagen, Svalling i Orten och Mackan i Swedelve fick teka mot varandra. Mackan vann den. SWE gick på knock direkt och hade 0-2 redan efter 46 sek. ORT var inte riktigt med i första och det straffade sig. Lagom till vilan hade SWE sprungit ifrån till 0-7. ORT kom ut mycket bättre i andra och satte tidigt en reducering. Men SWE är ypperliga på att försvara sig trots att ORT hade några heta chanser. 2-9 till Swedelve.

NILSBY – F.H. KLUBBOR 9-0 (5-0)

NIL tog kommando direkt från start och skapade några chanser. Men det var oftast ett pass för mycket. FHK skapade även de några chanser. Efter drygt 6 min. tog NIL ledningen. NIL fortsatte att trumma på men det ville sig inte riktigt. I slutet av perioden lossnade det när man gick upp till 5-0 lagom till vilan. I andra kändes det som att FHK kom in i det mer och mer. Man hade flera bra lägen, även ett öppet mål som man missade. Men NIL satte sina chanser denna dagen och fick inkassera 3 friska poäng samt en hållen nolla när man vann med 9-0.