Resultat i Korpenserien.

GH-CANUCKS - ORTEN 11-7 (6-2)

GH ånga på från start och tog tidigt ledningen. Det var väldigt mycket GH i första men ORT skapade några chanser de också. Vid ställningen 2-0 missade GH i markeringen och ORT kunde reducera. Vid ställningen 6-2 i slutet av första skulle ORT få chansen i PP men 6-2 stod sig till vilan. 7 sek. in i andra reducerade ORT än en gång. ORT pressa på lite mer i andra och skapade således lite mer chanser. Man kom så pass nära som 7-5 men GH var snäppet vassare och kunde vinna med 11-7.

MONSTER E. - NILSBY 5-3 (4-3)

NIL öppnar starkt med dagens näst snabbaste mål. 16 sek. Första 5 min. var det mycket NIL och man fick även in 0-2. Sedan vaknade ME till liv och började även de att skapa chanser. Efter drygt halva första reducerade och kvitterade ME för att sedan ta ledningen. Dagens solo stod NIL för när backen sprang igenom hela ME försvaret när man kvitterade. ME tog ledningen än en gång och det stod sig perioden ut. I andra var det chanser åt båda hållen med flera heta chanser för bägge lagen. ME gjorde enda målet i perioden och kunde vinna med 5-3.

LOKO. V:A ÄMTERVIK - TT 4-7 (2-3)

Urstark öppning av TT som hade 0-2 efter 29(!) sek. LVÄ spelade upp sig efter det och kunde även de skapa lite chanser. Efter drygt 4 min, fick man in en reducering. TT var det laget som förde spelet och LVÄ fick förlita sig på kontringar. Vid ställningen 2-3 fick LVÄ spel i TT’s zon. Frislag till LVÄ och bollen letade sig till slut in. Dock 4 sekunder för sent. Så 2-3 till TT i vilan. Relativt tidigt i andra skulle LVÄ få chansen i PP och där lyckades man kvittera. 18 sek. efter kvittering kunde TT åter ta ledningen. TT var numret större och vann till slut med 4-7.

AP-99 - ÖPPADALINGAN 6-3 (2-1)

ÖPPA tog kommandot direkt och kunde tidigt ta ledningen. AP repade mod i sig och kom in i matchen snabbt. Efter knappt halva första kvitterade man och lite senare tog man ledningen. AP skulle få chansen i PP men det varade i 7 sek. så vart det spel 4 mot 4 istället. ÖPPA skulle få avsluta första i PP. Men det var 2-1 vid paus. ÖPPA skulle få fortsätta spela PP i början av andra men inget mål. AP skulle dryga ut till 3-1. ÖPPA gav allt för att kom igen målmässigt. Spelmässigt var man där. Men det ville sig inte utan AP kunde vinna med 6-3.

F.H. KLUBBOR - SWEDELVE 4-21 (1-13)

FHK öppnade starkast och kunde ta ledningen efter dryga minuten. SWE kom igen och det med besked. Med jämna mellanrum fick FHK se 13 bollar trilla in innan vilan. I andra fortsatte det i samma stil. FHK gör 3 baljor i andra. Glädjen när de gör mål går inte att ta miste på. SWE vann med 4-21.

ÖPPADALINGAN - HEROES 7-11 (1-5)

HER tog tag i taktpinnen redan från start. Under större delen av första var det HER som förde spelet. Efter drygt 4 min. hade man 0-2. ÖPPA skapade några chanser men inte den där riktigt heta. HER hade 0-5 när ÖPPA fick frislag med 15 sek. kvar. En snygg styrning framför mål och bollen går i perfekt båge över målvakten och in i mål. 1-5 i paus. Tidigt i andra får ÖPPA en straff som man sätter och lite senare reducerar man till 3-5. Men HER var snäppet bättre. 7-11 till HER i en av säsongens mest välspelade matcher.