Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Korpenserien.

HEROES – AP-99 3-4 EFTR.FÖRL. (0-2)

Årets första match i serien. HER fick tidigt i matchen chansen att spela PP, men ingen utdelning. Lite fram och tillbaka där AP skapade de vassaste chanserna. Till slut fick man även utdelning. Lagom till vilan hade man sprätt in två baljor. Lite ny energi i HER i andra när man relativt omgående reducerade och inte alldeles för långt där efter kvitterade. Båda lagen skapade chanser för ett ledningsmål och till slut var det HER som gjorde det. AP kom igen och kunde med 2 min. kvar kvittera till 3-3 som stod sig matchen ut. På övertiden behövde AP 8 sekunder på sig för att avgöra.

SWEDELVE – MONSTER E. 3-2 (3-0)

I den andra matchen var det SWE som tog tag i taktpinnen redan från start. Tidigt tog man ledningen med 1-0. Blev lite målsnålt från bägge lagen. ME fick någon enstaka chans i första men det var SWE som skapade de hetaste chanserna. Det gav utdelning när man gjorde 2-0 och dryga minuten senare 3-0. 3-0 lagom till vilan. Omgående i andra satte ME en reducering och jakten var startad. Man skulle även få chans i PP men inget mål. ME skapade lite fler hetare chanser nu än i första samtidigt som ME började spika igen bakåt. Efter drygt halva andra reducerade ME igen. En febril jakt på kvittering inleddes men SWE stod pall och vann med 3-2.

LOKO. V:A ÄMTERVIK – AP-99 5-8 (2-1)

LVÄ med kort om folk fick låna. Stor bollövertag från AP i första men LVÄ stod pall. Efter drygt 9 min. var det just LVÄ som tog ledningen. Men mindre än minuten senare var det kvitterat. Det var fortsatt bollövertag för AP men LVÄ fick låna bollen de också. Och då blev det ofta farliga lägen. Innan vilan hade LVÄ lyckats sprätta in halvtidsresultatet, 2-1. I andra kvitterade AP, men direkt efter satte LVÄ 3-2. Och så följdes man åt fram till 5-5. Sista 10 min. fick AP flytet med sig och då trilla bollarna in. 5-8 till AP.

SWEDELVE - TT 6-5 EFTR.FÖRL. (3-2)

SWE tog ledningen tidigt men TT kom igen och förbi. Bra spel från bägge lagen, där bägge lagen skapade chanser. SWE skulle även de komma igen och förbi. 3-2 till SWE lagom till vilan. Efter drygt fem min. så kvitterade TT. Ett resultat som stod sig länge trots bud på fler mål från bägge hållen. TT fick lite luft under vingarna när man sprang iväg till 3-5. Återigen svängde matchen, SWE kunde komma igen och lyckades ta matchen till förlängning. Halvvägs in i den kunde SWE avgöra till sin fördel.

F.H. KLUBBOR – DI GRÖNE 0-15 (0-7)

I inledningen av matchen var det FHK som var närmast ett ledningsmål. Var lite rörigt i DG men man kom snabbt in i det och producerade sedan framåt. 0-7 i vilan. I andra fortsatte DG att trumma på och med jämna mellanrum trillade även några bollar in. FHK skapade några heta chanser i matchen men fick se sig besegrade.

TT – GH-CANUCKS 4-2 (0-2)

En trevande inledning från bägge lagen där inget av dom skapade någon riktigt het chans. Drygt 10 min. in i första satte GH ledningsmålet. GH fortsatte efter det att skapa chanser. TT såg lite tröga ut i första. Innan vilan hade GH även hängt 0-2. Mer fart på TT i andra och relativt tidigt kunde man reducera. TT tog över matchen mer och mer. Halvvägs in i andra fick TT chansen i PP och lyckades sätta dagens enda PP-mål. TT fick momentum med sig och vände matchen till seger med 4-2.