Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Korpenserien.

ORTEN – LOKO. VA. ÄMTERVIK 7-3 (4-1)

En liten trevande inledning där inget lag direkt tog kommandot. Efter några min. så leta sig en boll in till fördel ORT. Efter det ökades tempot lite och båda lagen skapade chanser, men det var ORT som fick utdelning på sina. Efter att ORT gjort 3-0 så reducerade LVÄ relativt omgående men lagom till vilan hade ORT 4-1. I andra behövde LVÄ 18 sek. för att reducera igen. Sedan fick LVÄ chansen i PP i nästan 6 min. Men inget mål i ett uddlöst PP. Det var LVÄ’s chans att komma in i matchen. ORT höll ifrån bra och vann till slut med 7-3.

MONSTER E. – DI GRÖNE 9-2 (6-1)

42 SEKUNDER! 2-0. Stark öppning från ME. Lite senare fick ME chansen i PP och sprätte dit 3an. DG kom igång efter det och skapade några chanser. Knappt halvvägs in i första satte man en reducering och det kändes som att DG var på gång. Man skapade fler chanser som var riktigt heta men ME stod emot. Lagom till vilan hade ME sprungit ifrån till 6-1. Tidigt i andra reducerar DG till 6-2 och de kändes på gång igen. Men ME höll ifrån i andra och kunde vinna med 9-2.

TT - ORTEN 6-1 (1-1)

Bra fart och tempo från bägge lagen. Chanser finns åt båda håller och efter drygt halva första tar TT ledningen. ORT ångar på och får in en kvittering. Ett resultat som står sig perioden ut. I andra tar det 33 sek. så har TT åter tagit ledningen. Fortsatt bra spel från bägge lagen. Efter drygt halva andra ökar TT på till 3-1. ORT drar på sig en onödig utvisning som resulterar i 5 min. PP för TT där man lyckas hänga 2. 6-1 slutar matchen till slut.

GH-CANUCKS - HEROES 7-12 (3-3)

GH kommer med 5 tappra krigare och får låna in. Heroes har dagen till ära full styrka. Bra fart från bägge lagen och efter knappt 3 min. står det 1-1. GH håller bra fart i första och skapar några chanser. Men det gör självklart HER också. HER rycker ifrån till slut och går upp till 1-3. Men GH ville annat och kommer ikapp innan vilan. I andra går det fort. Tidigt PP för GH och mål. Dryga minuten senare 5-3 till GH. Sedan säger det boom, boom så är det kvitterat. För att sedan stå 5-8. GH kämpar tappert men orken tryter i slutet. 7-12 till Heroes. Anmärkningsvärt: Assist till Heroes målvakt Per Hallquist. Han rycker ifrån och leder nu målvaktsligan för flest poäng.

F.H. KLUBBOR - TT 1-19 (0-7)

TT tar kommando direkt från första tekning. I första är det i princip spel mot ett mål. FHK får någon enstaka chans. TT ville göra det så snyggt som möjligt med pass, pass, pass, pass, pass, skott. 0-7 efter första. I andra ökar TT på till 0-8 innan FHK reducerar. Ett bra skott från halva plan ungefär som letar sig in i bortre gaveln. TT fortsätter som i första. Pass, pass, pass, pass, pass, skott. 1-19 blir det till slut då FHK ställde upp med 7 tappra krigare. Eloge till FHK’s målvakt som göra flertalet bra räddningar.

HEROES - SWEDELVE 3-10 (2-2)

Dagens sista och en tuff nöt för HER att knäcka. Båda lagen öppnar starkt och skapar chanser. Det är SWE som sätter första baljan. Heroes krigar på och får in en kvittering. Det är jämnt i första och många bra lägen. Hetast chanser är det SWE som skapar men Per i HER-kassen är fenomenal. SWE tar ledningen igen till slut. Mot slutet av perioden kvitterar HER efter en riktig domartabbe. 2-2 till vilan. I andra tar SWE ledningen med 2-3 i BP efter lite protester (med all rätt i efterhand) vid kvitteringen. Ny luft under vingarna för SWE som nu trummar på och tar över matchen lite grann. Siffrorna rinner iväg och det hela slutar 3-10.