Resultat i Korpenserien.

LOKO. VA. ÄMTERVIK - SWEDELVE 0-24 (0-12)

LVÄ höll ifrån de första minuterna men orkade till slut inte med att stå emot mer. Spel mot en kasse och det ger utdelning. SWE får flertalet mål till skänks genom individuella misstag och markeringsmissar. LVÄ får någon enstaka chans men SWE går till vila med betryggande 0-12. Andra perioden ser precis likadan ut som första. En promenadseger för SWE som vinner med klara 0-24.

TT - HEROES 12-5 (7-2)

TT ånga på från start och tog tidigt ledningen. HER var inte riktigt med från start och det tog TT till vara på när man ökade på några minuter senare. HER, kort om folk, fick igång laget lite grann och skapade några chanser. 18.10 stod klockan på när HER reducerade till 4-1. Lagom till vilan stod det 7-2. I andra fortsatte TT att ånga på. HER gjorde allt vad de kunde men med en avbytare blir det jobbigt till slut. TT kunde vinna klart med 12–5.

MONSTER E. - ORTEN 9-3 (4-0)

Ett ME med ”kort om folk” mot ett ORT som var mer än full styrka. ME ångar på och spräcker nollan relativt tidigt. Kändes som en del ME inledningsvis innan ORT blev varma i kläderna. ORT skapar några chanser men det är ändå ME som gör målen. Lagom till vilan står det 4–0 till ME. Knappt 5 min. in i andra reducerar ORT men inte långt därefter sätter ME 2 snabba. ORT försöker och försöker men Mes form håller i sig när man vinner med 9–3.

GH-CANUCKS – AP-99 3-3 (EFTR.FÖRL. (1-3)

AP får en smakstart när man tidigt in i matchen tar ledningen. GH skapar några chanser men AP är det bättre laget i första. Efter knappt halva första drygar AP ut men några minuter senare reducerar GH. Men det tar inte allt för lång stund innan AP gör 1-3. Ett resultat som står sig perioden ut. I andra hittar GH nya krafter och tar över matchen. Man skapar chans på chans och till slut reducerar man. AP har någon ströchans men nu vill det sig inte riktigt. GH fortsätter att pressa på och får till slut in kvitteringen till 3-3. Det står sig tiden ut och det hela får avgöras på övertid. På övertiden skulle GH få chansen i PP men inget mål. Matchen slutade 3–3 och man fick dela broderligt på poängen.

NILSBY - ORTEN 6-5 (5-4)

NIL pumpa på direkt med 1-0 efter 24 sek. ORT ordnade upp sitt spel direkt och det jämnade ut sig. Spelmässigt jämt där bägge lagen skapade chanser men det kändes som NIL hade de vassaste. NIL skulle trumma på och få sig en 4-1 ledning. ORT gav sig inte utan man kämpade på och lagom till vilan stod det 5-4. I andra var det fortsatt spelmässigt jämt. Båda lagen skapade chanser och det kändes som ORT fick de lite hetare chanserna. Efter drygt halva andra satte NIL 6-4 och det var en lite uppförsbacke igen. Med 35 sek. kvar reducerar ORT och man satsar allt framåt. Men så drar man på sig en utvisning med sekunder kvar och man får avsluta matchen i BP. 6-5 till NIL efter full tid. /p>

GH-CANUCKS – DI GRÖNE 6-2 (1-1)

En jämn första period där DG är laget som tar ledningen. Ett litet höstlöv som letar sig in mellan stolparna. En liten stund senare var det GH:s tur. En markrullare från egen målvakt och en liten lätt styrning framför mål resulterade i att matchen var kvitterad. Båda lagen ånga på och skapade chanser men 1-1 skulle stå sig perioden ut. En liten bit in i andra tog GH ledningen men ganska snabbt därefter kvitterade DG. GH tar ledningen igen för att sedan dra på sig ett onödigt matchstraff. PP i 5 min. för DG som resulterade i att GH gör mål. DG gör inget mål i sitt PP trots några chanser. GH får själva chansen i PP efteråt och förvaltar det väl. Trots hård DG press i slutet håller man ifrån och vinner med 6-2 till slut.