Resultat i Korpenserien.

F.H. KLUBBOR - ORTEN 4-20 (0-7)

ORT ånga på från start och hade efter knappa 3 min. en 0-3 ledning. Blev lite stiltje och det gav FHK några chanser. Lagom till periodvilan hade dock ORT skaffat sig en 0-7 ledning. Vid ställningen 0-9 så tappar ORT’s målvakt in en boll, som inte domaren såg. Men ärlighet varar längst när ORT säger att det är mål. Blev en målkavalkad i andra när båda lagen satte bollar. Stor fördel ORT som vann med 4-20. /p>

MONSTER E. - ÖPPADALINGAN 6-3 (5-1)

Bra spel från bägge lagen inledningsvis. Bägge lagen skapar chanser och det är till slut ME som hänger första baljan. Drygt 2 min. senare kvitterar ÖPP. ME får sedan allt att stämma samtidigt som ME’s målvakt storspelar. Det rinner iväg till 5-1 lagom till vilan. Fördel ME. I andra får ÖPP ett tidigt PP som man förvaltar omgående. ÖPP sätter hård press men ME håller ifrån och vinner med 6-3 efter stabilt spel.

F.H. KLUBBOR – LOKO. VA. ÄMTERVIK 1-24 (1-9)

LVÄ tar tidigt ledningen men får ändå inte riktigt till det. FHK kvitterade en stund senare med en retfull chip. Sedan vaknar LVÄ till och lagom till vilan har man 1-9. I andra fortsätter LVÄ pumpa på men FHK är inte ofarliga, utan de skapar en del vassa chanser. LVÄ kunde dock till slut vinna med 1-24.

NILSBY - ÖPPADALINGAN 6-7 (3-5)

Spelmässigt jämn match där bägge lagen skapar chanser. ÖPP tar ledningen men NIL ger sig inte. Tar några minuter innan NIL kvitterar. Flera bra chanser för bägge lagen och lagom till vilan har ÖPP en 3-5 ledning. Tidigt i andra ökar ÖPP på till 3-6. NIL ger sig inte, utan man krigar på och äter sig närmare. Vid ställningen 6-7 är det hårt tryck från NIL när man jagar en kvittering. Mot slutet tar man även målvakt men ÖPP håller ifrån och vinner med 6-7.

DI GRÖNE - TT 6-7 (4-3)

Innan minuten är spelad har TT hunnit ta ledningen. Sedan låser det sig i spelet för dom. DG kommer in i matchen och efter drygt halva första leder man med 4-1. Sista målet i BP. Någonstans där hittar TT nya krafter och man börjar upphämtningen. Lagom till vilan står det 4-3. Tidigt i andra gör ändå DG mål. Men TT som hade hittat nya krafter kommer igen och hämtar upp och går förbi till 5-7. Även denna match slutar till slut 6-7 efter tryck från DG i slutet i sin jakt på kvittering.

NILSBY – GH-CANUCKS 6-3 (2-3)

NIL drar tidigt på sig en slarvig tvåa. I efterföljande PP sätter GH ledningsmålet. Första halvan av perioden var det mycket GH. Man hade en 0-3 ledning. Men Nilsby är Nilsby och dom viker inte ner sig utan kör ända in i kaklet. Innan vilan hade man hämtat upp till 2-3. Med luft under vingarna tog NIL över i andra. Spelet låste sig för GH och man skapade inte de där farliga chanserna. NIL tog över och vann till slut med 6-3.