Resultat i Korpenserien.

LOK V ÄMTERVIK – GH-CANUCKS 4-13 (1-4)

GH ånga på från start och tog relativt tidigt ledningen. LVÄ höll ifrån bra och skapade någon chans mitt i all GH-press. GH ökade på efter drygt halva första men det tog inte allt för lång tid innan LVÄ satte reduceringen. Men GH fortsatte att trumma och hade 1-4 med sig till vilan. I andra gick det snabbt. 1-5 kom 21.27. 1-6 kom 21.45 och 2-6 kom 21.48. LVÄ skulle få chans i PP när GH drar på sig 2 utvisningar i samma sekvens. Ett mål satte LVÄ men det var GH’s dag. Man vann komfortabelt med 4-13.

MONSTER E. – F.H. KLUBBOR 30-1 (11-1)

Än en gång börjar FHK matchen bra. Inledningsvis för man matchen och tar således rättvist ledningen med 0-1. Elegant upp i bortre krysset. Det var nog det som krävdes för att ME skulle vakna till. Man börjar rulla boll och har lagom till vilan vänt till 11-1. I andra fortsätter ME att trumma och chanserna framåt för FHK mattas av mer och mer. Ett målkalas utan dess like när Monster vinner.

NILSBY - HEROES 4-5 (2-4)

En jämn och tät match i ett inte allt för högt tempo. Fanns mer att ge i bägge lagen. Relativt tidigt tar HER ledningen. NIL viker inte ner sig utan man trummar på och skapar flera chanser. Drygt halvvägs in ökar HER på. NIL reducerar och skapar spänning. Lagom till vilan står det 2-4, fördel HER. I andra dröjer det innan det blir mål, trots flera bra chanser från bägge lagen. HER var det som skulle dryga ut till slut. NIL gör i mitten av andra två kassar och skapar stor spänning i matchen. Men HER står emot och vinner med 4-5.

AP-99 – DI GRÖNE 5-3 (0-1)

AP för matchen mestadels i första. DG skapar några chanser och det är mot slutet av perioden som man även tar ledningen på en av de få chanser man hade. Trots att AP var det bättre laget. I andra jämnade spelet ut sig och tidigt skulle DG göra 0-2. Men AP vek inte ner sig utan man kom igen och gick förbi till 3-2. DG fortsatte trumma på och halvvägs in i andra kvitterade man. Men AP var det bättre laget sett över hela matchen och vann till slut rättvist med 5-3.

TT - NILSBY 3-1 (1-1)

En rejäl tempohöjning i dagens sista match. Riktigt svårdömt då allt gick i 200. Hyfsat tidigt är det TT som tar ledningen. Men det är ett ställningskrig där ute på banan. Lite drygt halvvägs in i perioden kvitterar NIL. Ett resultat som står sig perioden ut. Andra fortsätter i samma skyhöga tempo. Båda lagen turades om att hålla i taktpinnen. Knappt halvvägs in i andra tar TT ledningen när man gör 2 snabba baljor. NIL pressar och pressar och skapar flera heta chanser. Likaså TT. Men TT håller ifrån och vinner dagens bästa match med 3-1.