Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Korpenserien.

AP-99 - TT 4-3 (EFTR.FÖRL. (2-1)

2 lag med manfall ställdes mot varandra. Inget jättetempo men det fanns chanser åt bägge hållen. Efter drygt 9 min. så skulle TT ta ledningen. Men AP svarade snabbt och kvitterade 31 sek. senare. Båda lagen kriga på men det var AP som skulle ha ledningen inför andra. Det fortsatte i andra med chanser åt bägge hållen, TT kvitterade och med drygt 4 min. kvar satte man även 2-3. Men sin vana trogen så lyckas AP nästan alltid att komma tillbaka och det gjorde man. AP kunde bärga segern på övertid efter en kontring.

MONSTER E. – GH-CANUCKS 2-6 (2-3)

Ett riktigt rivalmöte i dagens andra match. Börjar med lite chanser åt båda lagen och till slut tar ME ledningen. Men GH svarar direkt med en kvittering. För att en liten stund senare ta lednigen. ME svarar även de med en kvittering men GH är snabbt framme och gör 2-3. Som står sig perioden ut. I andra får ME chansen att spela PP när GH har 2 gubbar på botbänken. GH klarar av det och tar sedan över matchen. I ME’s vilda jakt på mål framåt så blottar man sig bakåt vilket GH tar vara på och vinner till slut med 2-6. /p>

ORTEN - ÖPPADALINGAN 2-3 (1-1)

En jämn match i bra tempo där bägge lagen skapar flera bra chanser. Det är ÖPP som tar ledningen. Ett par minuter senare kvitterar ORT. 1-1 skulle stå sig perioden ut trots bud på fler från bägge lagen. I andra fortsatte bägge lagen att skapa chanser men det var ÖPP som fick utdelning på sina. ORT pressa på för reducering och mot slutet av matchen skulle man få lira PP. Man tog vara på chansen och reducerade. Trots press från ORT i slutet lyckades ÖPP hålla ifrån och vinna med 2-3.

DI GRÖNE – LOKO. VA. ÄMTER. 5-4 (EFTR.FÖRL. (0-1)

En jämn första perioden där LVÄ tar ledningen relativt tidigt. DG skapar några chanser men ingen riktigt het. Där har LVÄ fler heta lägen som borde resulterat i mål. 0-1 står sig perioden ut. Båda lagen trummar på i andra och LVÄ ökar på tidigt till 0-2 och lite senare 0-3 på straff. Ett PP för DG ger dom 1-3 men minuten senare blir det 1-4. LVÄ tappar momentum efter det och låter DG få komma in i matchen. Innan matchen är över har man lyckats komma ikapp till 4-4 och matchen fick avgöras på övertid där DG drog det längsta strået.

F. H. KLUBBOR - ÖPPADALINGAN 0-26 (0-12)

FHK börjar matchen bra och skapar några farliga lägen. Men ÖPP trycker i en högre växel och har med sig 0-12 till vilan. I andra fortsatte ÖPP trumma på och målen trillade in med jämna mellanrum.

DI GRÖNE - HEROES 4-5 (EFTR.FÖRL.) (2-1)

DG var varma i kläderna lagom till andra matchen. 44 sek. behövde man för att ta ledningen. HER trumma på och skapade chanser och kvitterade till slut. DG skulle ta ledningen igen, ett resultat som stod sig perioden ut. Relativt tidigt i andra kunde HER kvittera och dryga minuten senare ta ledningen. Men DG gav sig inte utan man kom igen och gick förbi. DG såg ut hålla ifrån men med 38 sek. kvar kvitterade HER och tog matchen till övertid. Där avgjorde HER efter knappt halva övertiden spelad.

NILSBY - SWEDELVE 2-3 (1-2)

En jämn match spelmässigt där inte tempot var det högsta. Kändes det som från sidan. SWE skulle ta ledningen efter dryga 5 min. NIL jagade vidare efter ett mål och efter kvarten spelad kvitterade man. SWE ville annat och tog ledningen 31 sek. efter kvitteringen. Ett resultat som stod sig perioden ut. I andra var det fortsatt jämnt lagen emellan. Båda lagen skapade chanser och båda målvakterna fick göra lite svettiga räddningar. SWE skulle dryga ut till 1-3. NIL fick efter det chansen i PP men ingen utdelning. Till slut får man in en reducering och jagar febrilt en kvittering. Men SWE håller ifrån och vinner matchen.