Resultat i Korpenserien.

SÖNDAG 21 OKTOBER 2018

Då var dagen kommen. Dagen då Kilskorpens seriespel drog igång. Nya lag, nya lagnamn, värvningar och gamla rävar. Hur kommer detta sluta när vi väl kommer till Mars månad och det är dags för slutspel?/p>

MONSTER E. - TT 7-6 (EFTR.FÖR.) (3-5)

TT pumpa på från start och hade efter drygt 2 min. en 0-2 ledning. ME skulle få chansen i PP och då kom det en reducering. Men TT fortsatte ånga på och hade både 1-4 och 2-5 men knappa minuten från vilan reducerade ME till 3-5. I andra åt sig ME in i matchen mer och mer. Man reducerade och till slut kvitterade man till 5-5. TT återtog ledningen och ME såg ut att förlora. Men med 26 sek. kvar av matchen kvitterade ME och tog matchen till övertid. Där behövde ME 45 sek. på sig så var matchen bärgad.

F. H. KLUBBOR – GH-CANUCKS 0-26 (0-11)

GH ånga på från start och det verkade som att de inte ville slå i bromsen. FHK hade ett fåtal skott på mål i första. En period som GH vann med 0-11. GH fortsatte i samma tempo i andra. Rekordet var inom synhåll och när domaren blåste i pipan så var det nytt målrekord i Tolita Arena.

NILSBY – AP-99 4-3 eftr.för. (1-1)

En jämn match där båda lagen skapade chanser. 10 min. in i första skulle NIL spräcka målnollan. AP trumma på och 20 sek. innan vilan kom det en kvittering. I andra gick NIL på direkt och tog tidigt ledningen igen. AP gnugga vidare och kvittera än en gång. NIL tar ledningen igen när vi kommer in i de sista effektiva. Såg ut som 3 poäng till NIL men AP ville annat. Kvittering med 28 sek. kvar av matchen. Övertiden såg ut att bli mållös men med 3 sek. kvar sätter NIL segermålet.

HEROES - ORTEN 10-6 (7-4)

HER tog tidigt ledningen men lyckan mattades av snabbt. Minuten senare hade ORT kvitterat och ytterligare 30 sek. tagit ledningen. Bra chanser åt båda hållen och till slut kvitterade HER. När sedan ORT fick chansen i PP så hängde HER 2 baljor i stället. Inget lyckat PP från ORT. Målrikt i första där HER gick till vila med en 7-4 ledning. 10 sek. in i andra ökade man på till 8-4. Det var lite stiltje med målen i andra trots bra med chanser åt båda hållen. HER kunde till slut vinna med 10-6.

ÖPPADALINGAN – L. V:A. ÄMTEVIK 4-5 eftr.för. (2-3)

ÖPPA ånga på från start och fick en tidig 2-0 ledning. LVÄ gav sig inte utan trumma på. PP till LVÄ och mål direkt. LVÄ fick sedan chansen i 5 min. PP och det gav utdelning till slut. Innan vilan hade LVÄ även gjort 2-3. I andra fortsatte ÖPPA i sitt höga tempo och relativt tidigt kvitterade man. Efter drygt halva andra tog ÖPPA ledningen igen. LVÄ ville annat och kunde kvittera. Närmast ett segermål var LVÄ men övertid fick avgöra. LVÄ avgjorde matchen med 32 sek kvar.

DI GRÖNE - SWEDELVE 1-6 (0-1)

En jämn och tät första period där bägge lagen skapade chanser. DI höll ifrån bra mot ett starkt SWE. SWE skulle så småningom ta ledningen med 0-1 och det stod sig perioden ut. I andra släppte det för SWE och man fick utdelning samtidigt som det gick lite i lås för DI. SWE trumma på till 0-5 men i slutet av matchen fick DI in en tröstboll. Innan slutsignal hann SWE med 1-6.