Resultat i Korpenserien.

FRYKSTA BRUINS – AP-99 3-12 (1-4)

FB kort om folk medans AP hade stjärnorna med idag. FB tog ledningen men AP kom igen. Lagom till paus stod det 1-4. FB utan avbytare fick se sig överkörda när det rann iväg. Slutade till slut 3-12.

MONSTER E – LOKO. V:A ÄMTERVIK 8-7 (3-2)

Målmässigt jämnt där ME inte lyckades komma upp i normal standard. LVÄ tog tidigt ledningen men ME jobba ikapp och förbi. Men det var som sagt målmässigt jämt och 3-2 till ME i vilan. I andra kunde LVÄ vända 3-2 till 3-5 efter drygt 3 min. spelade. ME låg hela tiden efter och med drygt 5 min. kvar hade LVÄ bara 6-7. Med lite mindre än 2 min. kvar kvitterade ME och segermålet kom när det återstod 17 sek.

T H UNICORN – AP-99 1-17 (1-7)

THU än en gång med en massa lån. Man var bra med första 10 min. av matchen. Dock låg man under med 1-2. Orken började tryta och lagom till pausen hade AP 1-7. I andra fortsatte AP med sin hårda press trots att matchen redan var vunnen. Man spela för så bra målskillnad som möjligt. Matchen vann man med klara 1-17.

DEJE O.B. – LOKO. V:A ÄMTERVIK 8-7 (4-3)

Ännu en målmässigt jämn men tempofattig match. Man följdes åt i målprotokollet då LVÄ slarvade i försvaret. DOB hade en 4-3 ledning inför andra. I andra hade DOB 6-3 och 7-4. LVÄ åt sig ikapp till 7-7. När DOB satte 8-7 mäktade man inte med att kvittera.

NÄTMASKARNA – GH-CANUCKS 0-5 (W.O.)

Nätmaskarna lös med sin frånvaro. Man hade med andra ord lämnat W.O. och GH tillskrivs segern med 0-5.

NILSBY - HORNETS 5-2 (3-0)

Stabil insats av NIL i första perioden där man tidigt hade 2-0. HOR kommer in i matchen och skapar fler och fler chanser men bollen ville inte in. HOR får chansen i PP men inget mål. Innan vilan sätter NIL 3-0. I andra får HOR än en gång chansen i PP men inget mål nu heller. HOR lyckas till slut sätta en boll och snabbt därefter ännu en. 3-2 och matchen står och väger. NIL gör 4-2 och i slutet punkterar man matchen med mål i tom bur.

LELLRÄKAS U - HEROES 8-5 (3-3)

En jämn och bra första period där lagen gav och tog. Båda lagen skapar chanser men LU skapar lite hetare. Lagom till andra står det 3-3. I andra tar HER ledningen med 3-4. LU pressar och kommer in i ett flow. 3 mål på 58 sek. Slarv av HER försvaret som står och tittar. HER försöker men det ville sig inte. LU vinner.

#201 – TT-TOLITA 7-2 (4-1)

Tidigt tar TT ledningen. # ger sig inte utan man kommer igen och sedan seglar man förbi. TT skapade någon enstaka chans men det kändes trött och segt från deras sida. 4-1 till # i pausen. Målrik inledning av andra där 4-1 blir 7-2 efter drygt 5 min. Inga fler mål kommer under matchen och # tog en blytung och viktig seger i jakten på en play-in plats.

WHALERS - SWEDELVE 6-3 (5-2)

2 av 3 lag som gör upp om förstaplatsen i serien. WHA tar tidigt ledningen men SWE kvitterar relativt snabbt. Båda lagen krigar på om ledningsmålet och det är WHA som gör det. Tar en stund men SWE kvitterar. Ställningskrig där ute men lagom till vilan har WHA gått upp till 5-2. I andra är det ganska händelselöst. Ett mål vardera. Matchen slutar 6-3 till WHA.