Resultat i Korpenserien.

ORTEN - NÄTMASKARNA 8-2 (2-2)

En trevande och tam inledning från ORT samtidigt som NÄT gjorde det väldigt bra. Chanser skapades åt båda hållen och till slut tog ORT ledningen. NÄT kvitterade och tog lite senare ledningen. NÄT skulle få chansen att dryga ut i PP men ingen utdelning. Sekunder från vilan kvitterade ORT. I andra såg ORT mycket bättre ut och man tog ledningen tidigt. Man fortsatte på den inslagna vägen och nu hittade man nätet. NÄT skapade chanser och var när fler mål men det ville sig inte. ORT kunde till slut vinna med 8-2.

MONSTER E – LELLRÄKAS U 4-5 EFTR.FÖRL. (3-3)

Spelmässigt jämnt där båda lagen skapade bra chanser. ME skulle ta ledningen. Inte långt efter det fick LU chansen i PP men inget mål. Det kom lite senare. Så följdes man åt. ME tog ledningen igen och knappa minuten senare var det kvitterat. 52 sek. från vilan satte ME 3-2 och med 15 sek. kvar kvitterade LU. I andra återtog ME ledningen för sista gången. Ännu ett PP för LU och nu kvitterade man. Ställningskrig sista 11 min. Inga fler mål före full tid trots att ME hade chansen med fåtalet sekunder kvar av matchen. Felträff när målet var öppet. Övertid fick avgöra. Där började LU med PP och perioden var bara 48 sek. lång när LU satte segermålet.

AP-99 - NÄTMASKARNA 9-4 (2-1)

AP kom till spel med 5 tappra krigare + målvakt. AP spelade boll bra och skapade några chanser. Men det gjorde även NÄT. Efter drygt 12 min. satte AP 1-0 men NÄT kvitterade några minuter senare. Dryga minuten innan paus återtog AP ledningen. I andra kom AP in i ett flow tidigt och gick upp till 5-1. NÄT fortsatte att skapa chanser men det ville sig inte. AP höll ifrån och vann till slut med 9-4. /p>

HORNETS – GH-CANUCKS 3-7 (2-4)

GH satte fart direkt och tog tidigt ledningen för att lite senare dryga ut. HOR skulle komma igen. Mellan reducering och kvittering var det bara 33 sek. som skiljde. Båda lagen skapade chanser men GH’s chanser kändes lite hetare. GH skulle ha med sig 2-4 till vilan. I andra hade skönspelet avtagit lite och perioden präglades av en hel del utvisningar. Men några mål blev det ändå. GH vann tillställningen med 3-7.

AP-99 – LOKO. V:A ÄMTERVIK 5-3 (2-2)

Lagom till sin andra match hade AP fått en avbytare. LVÄ kom till start med 3 fulla kedjor. En jämn första period där båda lagen skapade chanser. LVÄ skulle ta ledningen men lite senare kvitterade AP för att ytterligare lite senare ta ledningen. LVÄ skulle dock kvittera och 2-2 stod sig till vilan. Tidigt i andra tog LVÄ ledningen än en gång. Men samma visa som i första. AP kvitterade för att sedan ta ledningen. Den här gången utan att släppa den. Man gjorde även 3-5 halvvägs in i andra och det skulle visa sig att bli slutresultatet.

T H UNICORN - HEROES 2-9 (0-4)

THU kom till start med 2 ordinarie spelare. Några gamla rävar ställde upp så att matchen kunde genomföras. HER ägde mycket boll men hade svårt att hitta nätet bakom målvakten. THU fick några enstaka chanser. 11 min. tog det för HER att spräcka nollan. Lagom till vilan hade man gått upp till 0-4. I andra stod THU emot bra igen men det höll sig inte. THU reducerade 2 gånger i matchen men HER var det bättre laget och vann med 2-9.

NILSBY – LOKO V:A ÄMTERVIK 7-3 (2-0)

NIL gick på direkt och tog ledningen tidigt. Men LVÄ gav inte upp utan man fortsatte att kämpa på. Första perioden kändes lite lojt från bägge lagen. NIL skulle göra 0-2. Ett resultat som stod sig perioden ut. I andra var det mer fart i LVÄ och tidigt kunde man reducera och kvittera. En lite väckarklocka för NIL som steppa upp och kom in i ett flow där man gick upp till 2-6. LVÄ kämpade på men det ville sig inte. 7-3 till NIL blev det.

FRYKSTA BRUINS – DEJE O.B. 13-6 (6-1)

FB ånga på direkt och tog lednigen efter 35 sek. FB fortsatte att skapa chanser och till slut lossnade det. Med jämna mellanrum gick man upp till 6-0 innan DOB lyckades reducera. 6-1 i vilan. I andra fortsatte FB att trumma på och skapa chanser och man hittade nätet. Även DOB lyckades att hitta nätet. Dagens målkalas slutade 13-6 till FB.

NILSBY - #201 3-3 EFTR.FÖRL. (2-1)

En jämn match där NIL tog ledningen relativt tidigt. Båda lagen spelade bra och skapade många bra chanser men det var även 2 bra målvakter på plan som inte var sugna på att släppa några bollar. # skulle kvittera men det tog lång tid. Inte långt efter kvitteringen återtog NIL ledningen. 2-1 i vilan. Tidigt i andra satte NIL 3-1. Men # kämpade på och innan halva andra var spelad hade # reducerat och kvitterat. Båda lagen gick för segern men inget mer mål under ordinarie tid. Inte heller på övertiden avgjorde något lag. Man delade broderligt på poängen och sett till matchen var det rättvist.