Resultat i Korpenserien.

WHALERS - ORTEN 5-4 (4-2)

WHA gick ut hårt och tog ledningen tidigt. Men ORT stod emot bra. Efter drygt halva första hade WHA skaffat sig en 3-0 ledning men ORT skulle reducera. Båda lagen spelade bra men lite fördel WHA som gick till vilan med 4-2. ORT pressa på bra i andra och fick tidigt in en 4-3 reducering. Innan halva andra var spelad hade man även kvitterat till 4-4. ORT skulle få chansen i PP och mål blev det. För WHA. Tyvärr för ORT så var det matchens sista mål och då återstod drygt 8 minuter av matchen. Man pressa på hårt men WHA stod emot och vann med 5-4.

MONSTER ENERGY - NÄTMASKARNA 10-3 (6-0)

ME ånga på och tog ledningen tidigt. Men sen blev det stiltje ett tag. NÄT stod emot och skapade faktiskt några chanser till kvittering. Efter drygt halva perioden kom ME in i ett stim där man hängde 2 rätt snabbt för att mot slutet av perioden hänga 3 till. I andra fortsatte ME ånga på och gjorde 2 snabba tidigt. Sedan skulle ME få spela PP men det var slarv och mål för NÄT. NÄT gjorde ytterligare 2 mål i matchen men fick se sig besegrade med 10-3. /p>

WHALERS – TH UNICORN 15-6 (5-2)

WHA fick ledningen tidigt i matchen och hade efter dryga minuten 2-0. THU reducerade för att snabbt släppa in 3-1. THU spelade bra i första och hade flera chanser men WHA hade ledningen i vilan med 5-2. THU satte press direkt i andra och WHA såg ut som yra höns de 20 första sekunderna. THU börja sätta högre press och gå till anfall med fler spelare och det öppnade upp sig bakåt. Flera av WHA’s mål i andra var 2-1 situationer. En storspelande Holma i WHA räddade flertalet gånger då THU hade bud på 5-6 mål. WHA’s första seger efter ordinarie tid mot THU skrevs till förödande 15-6.

AP-99 - HORNETS 3-7 (0-4)

HOR satte fart direkt och tog ledningen tidigt. Men AP som hade lite vind i seglen efter förra veckans match gav sig inte. Man pressa på men fick inte riktigt till det. I mitten av perioden skulle HOR få chansen i PP men inget mål. HOR fortsatte att skapa tryck och fick in 2 snabba. Innan vilan satte man även 0-4. I andra fortsatte AP att skapa chanser och en reducering hängde i luften. Halvvägs in i andra kom den och det efter att HOR gjort 0-5. AP satte full press och skapade chanser och fick utdelning. Men man fick ändå se sig besegrade med 3-7.

TT-TOLITA – LOK V:A ÄMTERVIK 4-1 (1-0)

Rock ’n’ roll bandy där båda lagen blandade och gav. Efter drygt halva första skulle TT ta ledningen men det satt hårt inne. LVÄ fortsatte med sitt spelsätt som bygger på att stressa bollförande spelare och det gjorde man bra idag. LVÄ skulle få chansen i PP men inget mål. Andra perioden såg likadan ut. Strax innan halva satte TT 2-0 och lite senare i BP 3-0. Det satt hårt inne för TT men dom vann till slut med 4-1.

NILSBY – LELLRÄKAS UNITED 6-7 (3-4)

Ännu en jämn och tät match. Halvvägs in i perioden satte LU 0-1 för att knappa minuten senare släppa in 1-1 och halvminuten efter sätta 1-2. LU pressa på och gick upp till 1-4 men NIL vek sig inte. Innan första var över hade man reducerat till 3-4. Båda lagen skapade chanser och gjorde några mål. Det såg ut som att LU skulle vinna med 5-6 men i sista minuten kvitterade NIL. Övertid skulle få avgöra. Efter minuten skulle LU få chansen att avgöra på straff och den satt. Övertidsseger för Lellräkas United.

FRYKSTA BRUINS - SWEDELVE 1-24 (1-13)

Rekordmatch gånger två. Störst segermarginal, 23 mål och flest mål i en match, 25 stycken. Vid ställningen 4-0 fick FB reducera men det var spel mot ett mål. Swedelve hade stabila 1-13 med sig in i vilan. Skulle man slå av på takten i andra? Nej, man fortsatte att trumma på och krossade verkligen FB med 1-24.

#201 – GH-CANUCKS 6-5 (4-1)

# ånga på från start och hade efter knappt 4 minuter spelade en 2-0 ledning. GH gick inte riktigt att känna igen idag. Innan 10 minuter hade man 4-0. GH reducerade men # skulle få chansen i PP men inget mål. I andra reducerade GH tidigt men # svarade ganska snabbt. Vid ställningen 5-2 skulle GH få chansen i PP och man tog det och lite senare reducerade man igen. När sedan # fick chansen i PP satte man 6-4. GH reducerade med drygt 2 minuter kvar men man kom inte närmare än så.