Omgång 4

Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Korpenserien.


WHALERS – GH-CANUCKS 7-5 (6-1)

Whalers gjorde sin andra match denna säsong och man ställs mot ett formstark GH. WHA kommer med 7 man och man krigar på från start. GH var inte riktigt med från start och WHA kunde göra 1-0. I första kunde WHA gå upp till en 6-0 ledning. GH hade några chanser och med dryga minuten reducerade man till 6-1. Drygt 5 minuter in i andra kom 6-2 men minuten senare kom 7-2. GH skruva upp tempot och man började upphämtningen. WHA såg slitna ut men man höll ifrån och vann med 7-5. Lite mer tid på klockan och GH hade haft stora möjligheter att vända på steken.

MONSTER E - ORTEN 6-4 (1-0)

15 sekunder 1-0 ME. Orten vek sig dock inte utan man krigade på. Det var spelmässigt jämnt i första. Orten hade någon chans men det var mycket skott i täck eller utanför. ME hade några fler heta chanser men målvakten stod pall. 1-0 stod sig perioden ut. Tidigt i andra kunde orten kvittera efter en försvarsmiss i ME. ME gjorde sedan två snabba men orten reducerade. ME skulle få chansen i PP vid ställningen 4-2 men ingen utdelning. Orten reducerade till 4-3 och man ökade pressen mot ME’s kasse. ME höll ifrån och vann med 6-4.

WHALERS - NILSBY 5-6 EFTR.FÖRL. (4-0)

WHA gör sin andra match för dagen men nu var man bara 6 man. Man kriga på från start och tog ledningen för att sedan öka på till 2-0 i PP. NIL pressa på men bollen ville inte in. Whalers gjorde både 3-0 och 4-0 innan vilan. Sett till första perioden var Whalers det bättre laget. Tidigt in i andra kunde NIL reducera till 4-1 och 4-2. NIL ökade trycket mot WHA och det kändes som tempot skruvades upp. NIL reducerade igen till 4-3 och 34 sekunder senare kvitterade man. Det kändes som orken började tryta för WHA. Med 48 sekunder kvar satte NIL 4-5 och det såg ut som NIL skulle vinna. Men 9 sekunder senare kvitterade WHA och det hela gick till förlängning. Där avgjorde NIL med 46 sekunder kvar. 5-6 till Nilsby.

TH UNIORN - HORNETS 3-4 (2-3)

Med en gnutta tur tog HOR ledningen redan efter 20 sekunder. Men THU gav sig inte utan man kämpade på och kvitterade för att sedan ta ledningen. Jämn första period där båda lagen skapade bra chanser och där lagens målvakter spelade bra, Innan första perioden var färdigspelad skulle HOR ha vänt på resultatet till ledning 2-3. I andra pressa THU på och fick in en kvittering. Några minuter senare återtog HOR ledningen. I sin febrila jakt på kvittering drar THU på sig en utvisning men ingen utdelning för HOR. Man fortsätter att jaga en kvittering men HOR står emot och vinner med 3-4.

TT-TOLITA - HEROES 2-3 (1-1)

Ett formstarkt TT ställdes i denna familjefight mot Heroes. En jämn match med chanser åt båda hållen. HER skulle ta lednigen, trodde man. Domaren såg inte ifall bollen var inne så spelet fortsatte. Efter drygt 13 minuter tog man dock ledningen när bollen lite turligt hittade en liten, liten lucka in. TT fortsatte kriga på och fick in en kvittering. 1-1 stod sig perioden ut. I andra var det fortsatt chanser åt båda hållen. I mitten av perioden skulle HER få chansen i PP och då tog man ledningen. Men en soloprestation bäddade för en kvittering. Med minuter kvar av matchen satte HER 2-3 och det visade sig bli segermålet. Trots hård press från TT lyckades man inte att kvittera.

DEJE OB - SWEDELVE 2-17 (0-7)

SWE kom till start med 5 man så man fick låna för att bli en avbytare. Trots manfall så kriga man på från start. Större delen av första var det spel mot 1 mål. SWE gjorde mål med jämna mellanrum och hade 0-7 med sig in till andra. DOB hade några få chanser men målvakten i SWE stod i vägen. I andra satte SWE 0-8 innan minuten var spelad. DOB skulle få in en reducering men SWE trampa på och gjorde mål, efter mål, efter mål. Med 2 minuter kvar fick DOB en straff och man reducerade till 2-15 men slaget var redan förlorat. 2-17 blev det till Swedelve.

LELLRÄKAS U – FRYKSTA BRUINS 15-2 (6-1)

Efter knappt 2 minuter tog LU ledningen men FB svarade snabbt med en kvittering. LU gjorde 2 tätt efter varandra. FB försökte skapa mer press och det lämnade ofta en back ensam när LU gick på spelvändningar. LU skulle ha 6-1 med sig inför andra. Andra starta som första. LU gjorde mål och FB svarade direkt. I FB’s jakt på fler mål fortsatte man lämna en back ensam när LU vände på spelet. Dessa vändningar bäddade för en enkel seger med 15-2.

LOK V:A ÄMTERVIK - #201 4-6 (1-5)

# kriga på från start och förde stundtals spelet i första. Man tog rättvist ledningen med 0-1 för att sedan öka på med hittills årets mål. Ett frislag, lobb över mur och målvakt och in i mål. LVÄ skulle få någon enstaka chans i första och man lyckades göra ett mål. Inför andra hade dock # en, vad det såg ut som, stabil 1-5 ledning. I andra jämnade det ut sig i spelet men # skulle dryga ut till 1-6. Med dryga 5 minuter kvar skulle LVÄ göra en sista kraftansträngning. Man reducerade och reducerade och reducerade. Man kom upp i 4-6 men lyckades inte med mer. 4-6 till #201 som tar sin första seger denna säsongen.