Omgång 3

Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Korpenserien.


NÄTMASKARNA - HORNETS 1-19 (0-10)

Hornets ånga på direkt och tog ledningen efter 40 sekunders spel. Det blev en trevande inledning där Hornets hade 3-0 efter drygt 3,30 spelat. Sedan vart det lite stiltje i målskörden innan bollarna började trilla in för Hornets. Lagom till vilan hade man gått upp till 0-10. Då hade man även hängt ett i PP. Hornets starta andra som man starta första. Efter drygt 3,30 hade man gått upp till 0-13. Vid ställningen 0-16 och lite drygt 3 minuter kvar att spela fick NÄT äntligen in ett tröstmål. Men matchen i stort dominerades av Hornets och man vann med klara 1-19.

MONSTER ENERGY – TT-TOLITA 2-7 (2-3)

Formstarka TT öppnade starkast och tog ledningen efter drygt 5 minuter spelade. ME försökte och skapade ett bra läge som man elegant kunde kvittera på. TT fortsatte trumma på och återtog ledningen. ME gav sig inte och man kunde kvittera än en gång. Spelmässigt var det en klar TT dominans och ME fick verkligen kämpa för de få lägen man fick. Det såg ut som det skulle vara 2-2 inför vilan men med 2 sekunder kvar av perioden satte TT 2-3. I andra behövde TT 17 sekunder för att dryga ut till 2-4 och då kändes det som musten gick ur ME. ME försökte och försökte men det ville sig inte. Klar TT-dominans gav en klar 2-7 seger för TT-Tolita.

LELLRÄKAS U – DEJE OB 12-3 (6-2)

LU var inte med när DOB satte standarden inledningsvis. Efter knappa 5 minuter tog DOB ledningen och LU fick kämpa sig till en kvittering. DOB vek sig inte och man fortsatte pressa på framåt. Efter 13 minuter tog DOB än en gång ledningen. LU hade det kämpigt i början men när man väl kvitterade lossnade det och då lossnade det rejält. 17.14 stod klockan på när LU kvitterade. 19.37 när man gått upp till en 6-2 ledning. LU öppnade andra perioden starkt. Man gick snabbt upp till 9-2 och sedan kändes det som man slog av lite på takten och man kunde bevaka. 12-3 blev det till slut.

TH UNICORN - ORTEN 6-8 (3-3)

En jämn match där THU tog ledningen efter 2 minuter. Orten kom igen och kvitterade och lite senare tog lednigen. Minuten senare kvitterade THU och så följdes man åt. Orten 2-3. THU 3-3 som stod sig perioden ut. I andra tog orten ledningen igen men THU skulle få chansen i PP. Bra rull på boll men alldeles för lite avslut så inget mål. Man följdes dock åt upp till 5-5 där THU satte kvittering på straff. Sedan small det till och orten gick upp till 5-8. THU pressa på rejält när man körde samma 5 personer på plan i 5 minuter. Man lyckades göra 1 mål och putsade siffrorna till 6-8.

LOK V:A ÄMTERVIK – GH-CANUCKS 4-9 (1-4)

Det var LVÄ som öppnade starkast och tog således ledningen. GH ryckte upp sig och med en gnutta tur och en gnutta skicklighet kvitterade man. Men jämna mellanrum gick man upp till 1-4. Sedan skulle GH dra på sig 2 utvisningar. Båda på 5 minuter vardera. LVÄ avsluta första i PP och börja andra i PP. 1 mål lyckades man göra. LVÄ försökte och försökte i andra och chanser fanns men den sista finishen saknades. Ett formstarkt GH höll ifrån och vann till slut med 4-9.

SWEDELVE – AP-99 5-0 (3-0)

SWE satte fart direkt och började skapa chanser. Trots 7 man vardera så var SWE det spelförande laget och det gav utdelning efter knappt 7 minuter när man satte 1-0. Stundtals bet sig SWE fast i AP’s zon och det var få chanser AP fick. Efter drygt 18 minuter kom 2-0 och med sekunden kvar till periodvilan kom trean. I andra fortsatte SWE att styra spelet och tidigt fick man 4-0. Några minuter senare satte man 5-0. AP gavs inte många chanser då det var stabilt backspel från SWE’s sida. 5-0 blev slutresultat trots att SWE fick en chans i PP. /p>

NILSBY – FRYKSTA BRUINS 5-3 (1-1)

En jämn första period där båda lagen skapade heta chanser men där även målvakterna spelade en viktig roll. Nilsby skulle ta ledningen efter knappt 6 minuter när man rullade upp FB. Men FB vek sig inte och kunde ett par minuter senare kvittera. Dock lite turligt men ändå rättvist sett till hur första perioden såg ut. Båda lagen fortsatte att skapa chanser men det FB målvakt som fick göra de svettigaste räddningarna. Mot slutet av perioden fick Nilsby chans i PP men inget mål under första. I andra fick Nilsby starta i samma PP som avsluta första och då hängde man den. Det var fortsatt jämt chansmässigt men nu fick Nilsby lite mer utdelning. När pipa ljöd för 40 spelade minuter stod 5-3 till Nilsby på tavlan.

#201 - HEROES 4-8 (2-3)

Heroes ånga på från start och satte 0-1 efter dryga minuten. # vek sig inte utan man kämpa fram en kvittering. Efter drygt 10 minuter kunde Heroes göra 1-2 och lite senare gjorde man 1-3. # fortsatte att kriga och kunde reducera innan periodvilan. Tidigt i andra kvitterade # och det var match igen. Heroes kom in i ett flow en bit in i andra och gick från 3-3 till 3-7 på bara några få minuter. # fortsatte att kriga på men Heroes kunde till slut vinna med 4-8.