Resultat i Super- & Källarligan.

WHALERS - NILSBY 7-2 (1-1)

Jämnt spel från bägge lagen I första perioden. Chanser blandades åt båda hållen men ingen målvakt ville släppa förbi någon boll. Efter drygt 13 minuter skulle Whalers dock ta ledningen. Nilsby fortsatte att kämpa och skulle få chansen i PP men ingen utdelning. Knappa minuten från paus så kom kvitteringen. Tidigt i andra så small det till två gånger om när Whalers gick upp till 3-1. En snabb reducering till 3-2 gav ett hårt kämpande Nilsby hopp. Men när Whalers satte 4-2 ett par minuter efter reducering gick nog musten ur lite. 7-2 blev det till slut.

TWO HORN UNICORN – GH-CANUCKS 3-10 (1-4)

THU började matchen med 5 man och i underläge 0-2 kom sjätte spelaren. Tempofattig första period där båda lagen var kort om folk. THU 6 och GH 7. THU reducerade men GH var snäppet vassare i avsluten och hade 1-4 med sig inför andra. I andra försökte THU skruva upp tempot lite men GH gjorde målen. GH gick upp till 1-7 innan THU reducerade två gånger om. THU orkade inte med och det hela slutade 3-10 till GH.

WHALERS – TS GRÄVARN 11-4 (6-1)

TS gick på direkt och tog ledningen efter 2 minuter lirade. Man såg bättre ut än Whalers. Men sedan började målen trilla in för Whalers. Flera skitmål som gick in alldeles för lätt. Proppen ur i första för Whalers som hade 6-1 med sig till andra. Whalers fortsatte få in slumpmål och gick tidigt upp till 8-1. TS gjorde en sista kraftansträngning i andra och fick in några bollar. Men Whalers hade mycket tur med sig i matchen och vann med 11-4.

MONSTER ENERGY - HEROES 2-6 (0-2)

Trevande inledning från bägge lagen. Inget lag skapade någon riktigt het målchans så 0-1 till Heroes var ett skitmål som letade sig in. Heroes fick luft under vingarna lyckades skapa fler och hetare chanser nu samtidigt som man störde ME i speluppbyggnaden. Innan vilan hade man även gjort 0-2. Tidigt i andra satte man även 0-3. ME skulle reducera men man fick inget riktigt flyt med sig. Heroes fortsatte trumma på och vann till slut med 2-6. Anmärkningsvärt: Per Hallquist, målvakt, 2 assist.

TT-TOLITA - #201 9-7 (4-3)

#201 öppnade starkast. Stärkte av övertidssegern i sin förra batalj. 0-1 blev 1-1 innan #201 gick upp till 1-3. TT gick inte riktigt att känna igen. Troligtvis för att man var kraftigt desarmerade. TT hittade lite rytm i första och kunde vända på steken till 4-3 innan vilan. Tidigt i andra kvitterade #201 men TT var framme och gick upp till 6-4. #201 skulle hämta upp till 6-6. TT återtog ledningen och 22 sekunder senare gjorde man 8-6. Det var jämt lagen emellan hela matchen men TT vann till slut med 9-7. TT har nu 4 segrar på 4 matcher.

KMX 2.0 – LOST DRAGONS 0-7 (0-5)

LD tog tag i matchen direkt och hade efter 1.12 spelade 0-2 med sig. KMX fick inget flyt med sig spelet samtidigt som LD utnyttjade de chanser man fick. 0-5 till LD i periodvilan. I andra försökte KMX hitta en rytm i spelet men det ville sig inte riktigt idag. Istället gjorde LD 0-6. LD spelade runt bollen bra inom laget och man har nu fått igång ett spel som man tidigare har saknat. 0-7 slutade det till slut.

LOKOMOTIV VÄSTRA ÄMTEVIK – DRÖMHAGA UNITED 1-5 (1-2)

LVÄ var det lag som öppnade starkast och skapade de första chanserna. När DU kontrade in 0-1 kom man in i matchen. Det jämnade ut sig och båda lagen började skapa chanser. I mitt av perioden skulle LVÄ få chansen i PP men det var DU som gjorde mål. Målmässigt jämt i första där LVÄ lyckades reducera. I andra kunde DU dryga ut till 1-3 tidigt. LVÄ skapade chanser men målvakten i DU stod pall. DU fortsätter att imponera och vill vara ett topplag när man vinner med 1-5 och tar andra raka segern.

HALVARSSONS – FRYKSTA BRUINS 1-6 (1-2)

Halvarssons öppnar starkast och tar ledningen med 1-0. FB vaknade till och tog över matchen mer och mer. Efter drygt 5 minuter hade man vänt 1-0 till 1-2. Halvarssons skapade chanser men FB skapade de hetaste. Halvarssons-keepern var grym i målet och höll Halvarssons kvar i matchen. 1-2 skulle stå sig perioden ut. I andra fortsatte bägge lagen att skapa chanser men där FB skapade de vassaste. Det grymma målvaktsspelet från Halvarssons kunde inte hålla i sig hela matchen. FB hittade nätet 4 gånger i andra när man till slut vann med 1-6.