Resultat i Super- & Källarligan.

AP-99 - NILSBY 1-2 (EFTR.FÖRL.) (1-0)

Nilsby bestämde taktpinnen från start mot ett desarmerat AP. Men en ineffektivt Nilsby hamna i underläge när AP satte 1-0 efter drygt 5 minuter. Nilsby fortsatte att styra och skapa halvchanser. Det var över, skott i täck eller plockpotatis för AP-keepern. 1-0 stod sig perioden ut. Nilsby fortsatte trumma på och efter 4,30 i andra kom kvitteringen. Nilsby tryckte på ännu mer nu när man fått vind i seglen men det fortsatte som i första. Över, skott i täck eller plockpotatis. Efter full tid stod det 1-1 och det hela fick avgöras i förlängning. Såg länge ut att sluta oavgjort men efter 4.14 i övertiden satte Nilsby segermålet i matchens läckraste anfall.

GH-CANUCKS – TS GRÄVARN 2-8 (1-5)

TS målvakt stod för en riktig blunder när GH tog ledningen. GH fortsatte trycka på inledningsvis men TS vaknade till. Man kvitterade och sedan rullade det på. GH hade chanser men TS målvakt hade repat mod i sig. TS skulle gå till pausvila med en stabil 5-1 ledning. I andra skulle GH få chansen att komma in i matchen igen när man fick spela PP. Istället var det TS som gjorde 1-6. GH fick inget flyt idag och fick se sig besegrade med 2-8.

TT-TOLITA – DRÖMHAGA UNITED 6-3 (4-2)

DU chockade alla när man stänkte in 0-1 efter 15 sekunder. DU hade fortsatt bra tryck men TT kom in mer och mer. TT kvitterade med ett skitmål och efter det fick man flyt. Minuten senare hade man tagit ledningen. DU gav sig inte och man kunde kvittera. Men TT återtog ledning snabbt därefter. Innan pausen hade man även gjort 4-2. Det var jämt spel i andra och efter drygt 9 minuter kom 5-2. DU mäktade inte med att komma igen trots en godkänd insats. 6-3 till TT –Tolita blev det till slut.

TWO HORN UNICORN – MONSTER ENERGY 9-6 (3-2)

THU öppnade starkast och skapade det mesta under dom inledande 3 minuterna. ME fick nått läge efter det men starkt THU försvar. THU fortsatte att föra och det gav utdelning. Efter 14.10 hade man 3-0 och ME var inte riktigt med i matchen då. I slutet av första fick min in 2 skitmål och det gav energi till ME. I andra tog det 10 sekunder så hade man kvitterat och efter slarv i THU tog man ledningen. THU gav sig inte och det var jämt målmässigt under en kort stund. Sedan blixtrade THU till och gick upp till 8-5. Matchen slutade till sist 9-6.

TT-TOLITA – FRYKSTA BRUINS 11-1 (5-0)

TT satte fart direkt och visade mästarklass. Efter knappt 8 minuter hade man 3-0 med sig. FB skapade inte mycket i första och det såg TT till. Man fortsatte trumma på i TT och gjorde även 4-0 och 5-0 innan periodvilan. I andra inledde FB bättre och man kunde reducera. Men återigen visade TT mästarklass när man minuten senare gjorde 6-1. FB fick aldrig chansen i matchen. Det rann iväg och slutade till sist 11-1.

KMX 2.0 - HALVARSSONS 5-3 (2-2)

Första matchen Halvarssons kommer med ett gäng avbytare. Skulle det hjälpa? Smack sa det och KMX satte 1-0 efter 4 sekunder. Men Halvarssons gav sig inte och man kom igen och gick om till 1-2. Ställningskrig ute på plan. Vilket lag skulle göra nästa mål? Svaret? KMX. 2-2 inför andra. Där tog Halvarssons ledningen tidigt och KMX fick det svårt. Efter knappt halva andra så kom kvitteringen och nu tog KMX över mer och mer. KMX tog ledningen och i slutet av matchen gjorde man ett slumpmål när bollen retfullt gick in mellan benen på målvakten. 5-3 till KMX.

FRYKSTA BRUINS – LOKOMOTIVE VÄSTRA ÄMTERVIK 10-5 (2-4)

FB’s andra match för dagen. Man var inte riktigt med i första och det märktes när LVÄ satte 0-1 efter knappt 2 minuter. FB kvitterade men LVÄ var snabbt framme och gjorde 1-2. FB skulle kvittera än en gång. LVä fortsatte att trumma på med sitt spel och innan perioden var slut hade man 2-4 med sig in i andra. FB hade nog ett bra snack i pausen för man var ett helt nytt lag i andra. Man vände på steken och gick från 2-4 underläge till ledning med 7-4. LVÄ reducerade till 7-5 men 3 snabba i slutet gav FB 10-5 seger.

#201 – LOST DRAGONS 4-11 (3-4)

En match med fart där #201 visade att man kan spela som ett lag. 0-0 stod sig länge innan LD spräckte nollan. Lite senare dryga man ut till 0-2. #201 gav sig inte och det fina spelet skulle ge utdelning. 1-2 och 2-2. LD skulle få chansen i PP men det gav #201 3-2. LD skullle ändå kvittera under PP. Innan vilan satte man även 3-4. I andra trumma LD och nästan allt de sköt gick in. #201 spelade fortfarande bra när man gick till anfall medans försvaret var kaos. Det rann iväg och slutade 4-11 till Lost Dragons.