Resultat i Väst & Öst.

HEROES - HALVARSSONS 10-2 (4-2)

Väldigt jämn första. Halvarssons, som hade TVÅ avbytare denna helg, krigade verkligen. 4-2 efter 20 spelade minuter. Andra halvlek släppte det för Heroes, som hade tre gånger så många avbytare. Halvarssons blev stela i pausen och orkade inte hänga med i Heroes tempo.

TS GRÄVARN – GH-CANUCKS 6-5 (2-5)

GH startade stenhårt direkt. Hård match men på ett väldigt bra sätt. Mycket kul att se, även om GH gjorde mål på mål på mål, ja, hela 5-0. Med två minuter kvar så tryckte TS inte in bara ett utan två mål innan paus.

Text
Smidig som en vessla... GH Canucks Micke Ohlsson.

Undrar vad som sades i de båda lägren under pausen. TS Marcus måste hållit något brandtal i stil med Mel Gibsons freedomspeach i Braveheart, för i andra var det TS som styrde matchen och det blev mål på mål på mål, fyra stycken. GH hade sina chanser de också men aldrig något riktigt farligt. TS backar och JollyRoger stängde för dagen. TS kunde tillslut vinna med 6-5.

HEROES – TT-TOLITA 6-5 (4-1)

Ett pressat TT mot ett proppfullt Heroes. Heroes ångar på direkt från start och sätter 1-0 efter 10 sekunder. Blir lite stiltje men det är ändå Heroes som för matchen. I halvtid leder Heroes med 4-1. Andra perioden börjar som den första. Heroes sätter 5-1 efter 18 sekunder och det såg god natt ut för TT. TT fick snabbt in en reducering och man började visa varför man vann ifjol. Man åt sig ikapp till 5-5. Såg länge ut att gå till övertid men med knappa 2 minuter kvar hänger Heroes 6-5. TT pressa på och man hade några chanser men det ville sig inte. p>

MONSTER ENERGY - #201 7-2 (4-2)

Jämn inledning där båda lagen skapade chanser. ME skulle ta ledningen med 1-0 men #201 kvitterade direkt efter tekningen. ME började hitta sitt spel mer och mer och det var svårt för #201 att hänga med. Men när #201 väl fick ha bollen så skapade man många bra målchanser men Ek i ME-kassen storspelade. Likaså målvakten i #201. 4-2 till ME i pausen. I andra fortsatte ME rulla bollen inom laget vilket gjorde att #201 fick springa och jaga. ME hängde 3 baljor i andra och vann med 7-2.

TT-TOLITA – FRYKSTA BRUINS 4-4 EFTR.FÖRL.(1-2)

Jämt inledningsvis där båda lagen skapade chanser. FB skulle ta ledningen för att minuter senare dra på sig en 5 minuters utvisning (inte matchstraff). TT lyckades kvittera men man borde ha hängt 1 eller 2 till. Lite ineffektivt med andra ord. Strax efter man blev fullt i FB satte man 1-2 som stod sig perioden ut. Tidigt i andra skulle FB få chansen i PP och det såg ut som TT skulle klara av det, men med ynka 5 sekunder kvar av PP satte FB 1-3. Såg kontrollerat ut i FB men TT gav sig inte utan man kämpade sig tillbaka till 3-3. FB tar ledningen igen men bara några minuter kvar. TT kämpade och kämpade och med 24 sekunder kvar kvitterade man. Matchen gick till förlängning som var mållös.

WHALERS – AP-99 2-2 EFTR.FÖRL.(1-0)

Fullt manskap i Whalers dagen till ära. Jämn och tät match där båda lagen skapade flera bra chanser. Whalers tog ledningen efter knappa 5 minuter. Men AP vek inte ner sig bara för det utan man fortsatte att kämpa. Det visade sig efter 20 minuter att var det enda målet i första. I andra tryckte Whalers in 2-0 redan efter 39 sekunder. Men AP fortsatte att kämpa. Med 51 sekunder kvar av matchen lyckades man reducera. AP fortsätter pressa trots ont om tid. Ett långt utkast från AP’s målvakt bäddar för en kvittering men 2(!) sekunder kvar av matchen. Men en mållös förlängning gör att matchen slutar 2-2.

WHALERS – LOST DRAGONS 12-3 (7-1)

Såg lite segt ut inledningsvis från Whalers sida. Men målskyttet lossnade och man tog ledningen efter drygt 4 minuter och sen rullade det på. LD lite kort om folk gör ändå en godkänd match. Man har lägen men det var det där sista som saknades. 7-1 till Whalers i pausen. LD fortsätter pressa å stressa i andra men det räckte tyvärr inte hela vägen. Whalers vann med 12-3.

KMX 2.0 – AP-99 1-4 (0-2)

Såg lite stelt ut i AP medans KMX bara går in och kör på. Trots det är det AP som tar ledningen. KMX fortsätter att ligga på och skapar flera bra chanser men bollen ville verkligen inte in. Innan vilan lyckas AP sätta 0-2. Relativt tidigt i andra lyckas KMX reducera. Man fortsatte att sätta press och komma till avslut men bollen ville som sagt inte in. AP kunde hålla ifrån och vinna med 1-4.