Innebandy - Kilskorpen.se

Resultat i Väst & Öst.

TS GRÄVARN - #201 5-2 (2-1)

Första matchen för dagen. Relativt jämt inledningsvis där båda lagen skapar chanser. TS spräcker målnollan först efter knappt 2 minuter spelade. #201 ger sig inte och fortsätter att skapa chanser. Spelet går fram och tillbaka och efter drygt 11 minuter kvitterar #201. Minuter innan vilan sätter TS 2-1. Fortsatt spel fram och tillbaka i andra men med knappt 8 minuter spelade sätter TS 3-1. #201 skapar chanser och reducerar till slut. TS trummar på och stänger igen och vinner till slut matchen med 5-2..

GH-CANUCKS – TT-TOLITA 6-5 EFTR.FÖRL.(2-2)

Andra matchen för dagen och ännu en match som lagen byter chanser med varandra. Efter 7 minuter tar GH ledningen. TT fortsätter att kämpa på och lyckas kvittera och strax därefter ta ledningen. En slumpboll från GH i slutet av perioden letar sig och matchen var än en gång kvitterad. Lagen följs åt till 3-3 i andra innan TT får chansen i PP. Men det är GH som gör mål och lite senare sätter man 5-3. Såg mörkt ut för TT och det blev inte bättre av att GH fick ett PP. Men ännu en gång blev det mål i BP till TT’s fördel. Nu var man 1 balja efter och med 59 sekunder kvar av matchen kvitterade man. Det hela fick avgöras i övertid där GH drog det längsta strået.

FRYKSTA BRUINS – TS GRÄVARN 5-8 (4-4)

Andra matchen för dagen för TS som skulle ställas mot ett hårt kämpande Fryksta Bruins. FB tog ledningen redan efter minuten spelade och 4 minuter senare gjorde man 2-0. TS var inte med från start men man åt sig in mer och mer i matchen allt efter tiden gick. En reducering och en kvittering skulle komma. FB skulle återta ledningen men TS var snabbt framme och kvitterade. TS fick chansen i PP och satte 3-4 men innan vilan kvitterade FB. Tidigt i andra satte TS 4-5 och nu tappade man inte ledningen något mer. TS kom inte i ett litet flow och satte 4-6 och 4-7. TS skulle vinna matchen till slut med 5-8. 6 poäng till TS Grävarn denna dag.

TWO HORN UNICORN – DRÖMHAGA UNITED 14-0 (6-0)

Trevande inledning från THU där man lät DU skapa de första målchanserna. THU repade mod i sig snabbt och tog ledningen efter drygt 3 minuter. DU skapade chanser i första men ett bra försvar och en het målvakt i THU satte stopp. THU spelade runt bollen bra inom laget och hade vind i seglen när man gick till vilan med 6-0 ledning. I andra fortsatte THU att trumma på och spela ut hela sitt register. När man satte 9-0 hade man inte ens spelat 3 minuter av andra. När slutsignalen gick hade alla utespelare i THU bidragit med minst 1 poäng i 14-0 krossen.

MONSTER ENERGY - HALVARSSONS 8-4 (2-2)

Ännu en gång kommer Halvarssons till start med manfall. Nya Dragons måntro? ME hade det svårt men man skulle få en straff. Tyvärr för ME lades den felaktigt och målet dömdes bort. Efter drygt 11 minuter kom 1-0. Till Halvarssons. Fortsatt kämpigt för ME men till slut kvitterade man och strax därefter tog man ledningen. Men Halvarssons skulle kvittera på ett frislag innan periodvilan. Krysset är alltid ledigt. Tidigt i andra skulle ME ta ledningen igen utan att tappa den. Man trumma på och vann till slut med 8-4. Måste ändå säga att Halvarssons målvakt Johan Åhs gör en bra match ännu en gång mot Monster.

TWO HORN UNICORN – LOKOMOTIVE VÄSTRA ÄMTERVIK 6-3 (3-1)

Andra matchen för dagen för THU. Lite stelt från deras sida när LVÄ tog ledningen efter 41 sekunder. THU blev bättre ju mer matchen gick men man var inte bra i denna match. Kvitteringen kom via en markrullare från egen planhalva som leta sig igenom allt. Sen gjorde man 2 mål på 1 minut och hade plötsligt ledning med 3-1. Som även stod sig perioden ut. LVÄ chockstarta andra med en reducering efter 27 sekunder spelade.

Text
Two Horn Unicorn vann sina två matcher..

THU satte 5-2 efter 31:15 spelade men matchen var inte över än på långa vägar. Tiden gick sakta och LVÄ hade lägena att sätta fler bollar. Men med en och en halv minut kvar satte man spiken i kistan med sitt 6-2. Matchen slutade till slut 6-3 och 6 poäng denna dagen till Two Horn Unicorn.

NILSBY – KMX 2.0 3-4 (0-3)

På förhand så var Nilsby favoriter i denna match men hade ändå blivit varnade för KMX 2 skarpskyttar. Första period tillhörde KMX helt klart och fick 0-1 med sig efter drygt 5 minuter. KMX fortsatte att trumma på och satte även 0-2. Nilsby kom upp och skapade några vassa chanser men målvakten stod pall. 0-3 från KMX var en riktig delikatess. Ett resultat som stod sig perioden ut. Tidigt i andra perioden skulle Nilsby reducera. Nu skapade man mer och mer. Man fick chansen i PP och vips så var det 2-3. KMX fortsatte att skapa chanser men nu var det Nilsbys period. Kvittering kom och man gick på för ett ledningsmål. Efter knappt 17 minuter spelade i andra återtog KMX ledningen. Nilsby gick på framåt med allt dom hade men KMX stod pall och lyckades skrällvinna över Nilsby.

LOST DRAGONS – LOKOMOTIVE VÄSTRA ÄMTERVIK 2-2 EFTR.FÖRL. (1-0)

Sista matchen för dagen och bottenmöte i öst. Riktig hawaiibandy där båda lagen skapade chanser. Efter drygt 5 minuter skulle LD ta ledningen. Fortsatt hawaii efter det. LD skulle få chansen i PP men inget mål. 1-0 stod sig perioden ut. LVÄ skulle kvittera tidigt i andra. Även LVÄ skulle få chansen i PP och den förvaltade man väl när man satte 1-2. Men det var som sagt hawaiibandy där inget utav lagen hade någon riktig spelidé. LD skulle kvittera. Med 7 sekunder kvar skulle LVÄ få chansen ännu en gång i PP. Eftersom det stod 2-2 vid full tid skulle LVÄ få chansen att spela PP i övertiden. Men ingen utdelning. Efter 5 minuter ljöd pipan för sista gången denna dag och lagen delade broderligt på poängen då inget av lagen lyckades sätta segermålet.