Innebandy - Kilskorpen.se

16 lag i årets serie.

SÖNDAGEN 9 OKTOBER 2016

I Söndags hade Kilskorpen sitt årliga uppstartsmöte. Samtliga lagledare var inbjudna och fick tillfälle att köra en presentation av sitt lag och beskriva målsättningen för kommande säsongen. Det var många intressanta presentationer och lite extra intressant att höra vad dom "nya" lagen hade att säga.

16 lag deltar

Totalt är det 16 lag som ska spela i Kilskorpens seriespel 2016-2017. Vi har flera nya lag i årets serie. Det tycker vi i Kilskorpen är kul.

Väst & Öst

Vi kör ju som vanligt med serierna Väst & Öst på hösten där lagen från fjolårets superliga har lottats in först i respektive serie. Ni som gillar oss på FACEBOOK såg säkert vår livesändning när vi lottade.

Tre superligalag i varje serie blev det sedan lottades resterande 10'lag in så totalt blev det 8 lag i Öst och lika många i Väst.

Öst:

Nilsby - AP99 - Whalers - Lokomotive V:a Ämtevik - KMX 2.0 - T.H Unicorn - Lost Dragons och Drömhaga United.

Väst:

Fryksta Bruins - Heroes - Monster - TT Tolita - Halvarssons - TS Grävaren - #201 och GH Canucks.

Superligan/Källarn

Efter jul/nyår går dom fyra bästa lagen från respektive serie upp till Superligan, resterande lag spelar i Källar'n.

NYHET - Slutspelet

PÅ mötet röstades det enhälligt igenom att vinnaren i Källaren kommer möta 8:an i Superligan i en s:k play-in match om en plats i slutspelet. Den som vinner matchen deltar i slutspelet, den som förlorar matchen spelar en "final" mot tvåan i källarserien.