Mejeritransport vann SM-kvalet i Kil till Sweden Floorball Cup 2019

Mejeritransport vann SM-kvalet i Kil.

Här hittar du alla resultat från kvaltävlingen i Kil till Sweden Floorball Cup.

SWEDELVE – DI GRÖNE 4-1 (3-1)

Första kvartsfinalen av 2. Två lokala lag ställdes mot varandra. Bra fart från bägge lagen. Efter knappt 4 minuters spel hade SWE skaffat sig en 2-0 ledning. DG kämpade på och fick in en reducering. DG hade flera chanser men bollen ville inte in. Ett par minuter innan vilan ökade SWE på till 3-1. I andra fortsatte båda lagen att skapa chanser. SWE ökar på till 4-1 och det kändes lite som spiken i kistan. DG mäktar inte med att komma igen. Överlag gör DG en kanonturnering. SWE vidare till semifinal.

NILSBY – MONSTER E. 0-2 (0-2)

Kvartfinal nummer 2. Bra fart från bägge lagen men det är ME som tar ledningen. Båda lagen fortsätter att skapa chanser men inga riktigt heta dock. Spelet går fram och tillbaka. I slutet av första ökar ME på till 0-2. I andra försöker NIL steppa upp men ME är med på noterna. Båda lagen fortsätter att skapa chanser men som i första är det inga riktigt heta chanser. Överlag gör NIL en kanonturnering. ME vidare till semifinal.

ÖPPADALINGAN - SWEDELVE 1-3 (0-2)

Semifinal nummer 1. Vinnarna av grupp 2 ställs som Swedelve. Bra fart från bägge lagen men det känns som det är SWE som för spelet lite grann i första. Efter drygt 5 min. tar SWE ledningen. Ett dragskott i steget från kanten letar sig upp i bortre krysset. ÖPP fortsätter kriga på och skapar någon chans men bollen ville inte in. I slutet av perioden ökar SWE på till 0-2. I andra pressa ÖPP på mer och skapar fler chanser. Man reducerar till 1-2 och skapar liv i matchen. ÖPP tar time out i slutet och sätter allt man kan mot kassen. SWE vinner boll och sätter spiken i kistan med mål i tom kasse med 23 sek. kvar. SWE vidare till final.

MEJERITRANSPORT (MT) – MONSTER E. 5-1 (2-1)

Semifinal nummer 2. Känns lite som bägge lagen känner på varandra inledningsvis. Sedan steppar MT upp och får in 1-0 och lite senare 2-0. ME viker inte ner sig utan man kämpar på och strax innan vilan reducerar man. Tidigt i andra gör MT två snabba och det kändes lite som luften ur för ME. ME gör allt vad man kan för att komma in i matchen resultatmässigt men det ville sig inte. MT vidare till final efter 5-1.

SWEDELVE - MEJERITRANSPORT 0-3 (0-1)

Final. Bra fart från bägge lagen trots att MT precis lirat en semifinal. Efter drygt 4 min. är det MT som kopplar greppet om matchen när man tar ledningen. I ett klassikt samarbete Johansson/Svensson. Det blir inga fler mål i första. Trots flertalet chanser hos bägge lagen. I andra ökar MT på till 0-2. Även det efter drygt 4 min. SWE kämpar på och skapar flera chanser men det ville sig inte. Med 30-talet sek. kvar sätter MT spiken i kistan när man gör 0-3.