Kil, lördag 28 december.

TIDER & PLATS

Samtliga matcher spelas lördag den 28 December. Alla matcher spelas i sporthallen i ECG arena.

REGLER

Svenska innebandyförbundets grundregler regler. Vid oavgjort i gruppspelet 3 straffar om bonus poängen.I final passet tilllämpas Sudden Death 5 minuter spel 4-4! Efter oavgjort resultat även där, tre straffar för vinst! Seger ger 3 poäng, oavgjort 1 poäng, 1 poäng vid straffar bonus.

SPELARE

Det är tillåtet att använda högst 16 spelare/match varav högst 5 spelare och 1 målvakt får vara på plan samtidigt. Inga licensierade spelare, IDA-kontroll kommer att göras på samtliga som deltar i Länscupen.

Kontakta oss via epost på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om ni har några frågor.

MATCHTIDER

1 x 15 rullande och i finalerna sista 2 minuterna effektiva !! Match start kl 10:00 och finalen kl 17:30 :)

KOSTNAD

Beroende på antal lag så återkommer vi inkl domaravgifter på detta. 2 domars system kommer tilllämpas hela dagen med domar rotation!

LAG

Vi återkommer med information om årets deltagare. Förra året bestod cupen av 12 lag med lag från hela Värmland!
Vi hoppas i år på lag från nya orter, hälsar tävlingsgeneralen.