Innebandy - Kilskorpen.se

Fagerås, söndagen 27 december.

SÅ SPELAS LÄNSCUPEN

Det blir 2 grupper med 6 lag. De två bästa lagen i grupperna går till semifinal.
1 x 15 rullande tid samt sista minuten effektiv och i finalerna sista 2 minuterna effektiva. Match start kl 08:00 och finalen kl 18:00 :)

Svenska innebandyförbundets grundregler regler.
Vid oavgjort i gruppspelet 3 straffar om bonus poängen.I final passet tilllämpas Sudden Death 5 minuter spel 4-4! Efter oavgjort resultat även där, tre straffar för vinst! Seger ger 3 poäng, oavgjort 1 poäng, 1 poäng vid straffar bonus.

Det är tillåtet att använda högst 16 spelare/match varav högst 5 spelare och 1 målvakt får vara på plan samtidigt.

Inga licensierade spelare, IBIS-kontroll kommer att göras på samtliga som deltar i Länscupen.

TIDER & PLATS

Samtliga matcher spelas söndagen den 27 December. Alla matcher spelas i sporthallen i Fagerås (samma som andvänds till Power Cup).