Innebandy - Kilskorpen.se

Länscupen 2014, 27 december i Fagerås sporthall.

Länscupen 2014 - Information

 

 

{first-column}

NÄR?

Samtliga matcher spelas Lördagen den 27 December. Första matchen spelas kl 08:30. Vi kommer göra precis som ifjol att låta dom lagen som har kortast resväg till Fagerås spela lite oftare på morgonen så våra nya långväga gäster hinner ansluta i lugn och ro till cupen. Sedan beror det lite på hur lottningen avgör ödet med lagen också men vi anpassar oss för allas bästa.

 

 

LAGEN

1) Monster Energy - Fjolårets segrarna och regerande mesta mästare i denna anrika turnering, Vi kommer som vanligt med inställningen att göra vårat bästa och det har ju funkat hitills - säger Monster kaptenen Jonas Snäll

 

2) Mean Machines, Sysslebäck - Fjolårets överaskningslag som kom 2a ifjol och representerar norra Värmlands stora lilla stad Sysslebäck - i år är det bara revanch som gäller och vi kommer stärkta i ryggen då vi vann någon enkel turnering vid lucia - säger Adam Modén till Kilskorpen.se

 

3) Torpedo Rudsvägen, Karlstad - Alltid bäst när det gäller och för tillfället leder man Karlstad Korpen´s div 1. - Denna titel är det enda som vi än så länge saknar av värde - säger Andreas Larsson och lovar offra en lillfinger föra att vinna.

 

4) Hammarö Tigers, Skoghall - Nytt lag som deltar för första gången i länscupen och representerar Skoghall - Äsch vi ska komma och ruska om lite i hierarkin bland göbb korplagen - säger Jacob Furster.

 

5) Dragons, Säffle - Alltid med där det händer och inställningen är solklar! Minst semifinal i år och att manskapet ställer upp för laget denna Lördag - säger Andreas Ingebro

 

6) Hagfors Allstars, Hagfors - Alla gentlemen från orten sluter upp och ska ta hem titeln som man var nära att vinna för ett par år sedan men föll på målsnöret. Magnus berättar - Nu är grabbarna taggade och lovar att springa bort minst ett kilo julmat denna dag.

{next-column}

7) K.I.B.F Oldboys, Kristinehamn - Äntligen ett lag från våran östra del av länet och ovissheten är stor kring detta mystiska gäng - Vi är ju ett gäng som träffas och tränar varje vecka och varför inte slänga in en anmälan och se vart det räcker - hälsar chefen Peter Strömbäck på krasslig ledning från Sibirien där laget befinner sig just nu på träningsläger inför cupen.

 

8) Värmskog, Värmskog - Mitt i urskogen från denna kyrkby härjar regerande mästarna i Kilskorpen 2014 runt. Laget är alltid giftiga och får aldrig räknas bort. I år SKA vi ta hem hela dreten och vi har ett trumfkort med oss - säger Henrik "Albin" Bodin.

 

9) E.P.P.P, Forshaga - Nykonstellation av forna laget Dallas Stars som i år upplöstes. Med en timmes försprång före dom andra i anmälan så gick platsen till detta lag - Vi får se vart vi står med laget i Fageråshallen då ytan är lite större än i Tolita som vi är vana att spela i - säger Andreas Fallgren

 

10) KilTec, Kil - Årets överraskningslag i Kilskorpen än så länge och klara för Superligan till våren. Återigen hade man anmälningstiden på sin sida och att Fagerås Heroes tackade nej så gjorde detta att just dom har platsen - Slår man Monster och Värmskog i serien så kommer vi vinna hur enkelt som helst och pokalen ska stanna i Kil för så ärre - säger Erik Huatorpet till Kilskorpen.se

 

 

LAG & GRUPPER & SEEDADE LAG

Grupp 1:
Monster Energy - Torpedo R - Dragons - KIBF - Hagfors

Grupp 2:
Mean Machines - Värmskog - EPPP - Hammarö T - Kiltec

 

 

LOTTNING AV GRUPPER
Lottninger kommer att ske LIVE i Tolita Arena kl 12:50 Söndagen den 21 december där Mr.Korp och Experten kommer hålla låda och filmkameran är på!

 

 

{next-column}

SPELARE

Det är tillåtet att använda högst 14 spelare i laget totalt denna dag varav högst 5 spelare och 1 målvakt får vara på plan samtidigt. Inga licensierade spelare, IBIS-kontroll kommer att göras på samtliga som deltar i Länscupen 2014. Laget får en lista där man skriver upp sitt lag och lämnar in till seket innan sin första match och behöver man komplettera listan under dagen är detta inget problem tills man har totalt 14 namn på listan med personnummer. (blir man påkommen av licienserad spelare diskas laget direkt)

 

 

REGLER

Svenska innebandyförbundets grundregler gäller. Vid oavgjort gruppspel: tre per lag straffar för bonuspoäng! Seger ger 3 poäng, oavgjort 1 poäng, 1 poäng vid straffar bonus. Sista minuten är effektiv i varje match. Vid slutspel oavgjort full tid : Sudden death 5 minuter spel 4 mot 4 därefter straffar 3 st om oavgjort.

 

 

MATCHTIDER - GRUPPSPEL
08:30,Kiltec vs EPPP
08:50,Monster vs Torpedo
09:10,Kiltec vs H Tigers
09:30,EPPP vs Värmskog
09:50,Torpedo vs Dragons
10:10,H Tigers vs EPPP
10:30,Monster vs Dragons
10:50,Hagfors vs KIBF
11:10,Mean M vs Värmskog
11:30,Torpedo vs Hagfors
11:50,Mean M vs EPPP
12:10,KIBF vs Monster
12:30,Värmskog vs H Tigers
12:50,Hagfors vs Dragons
13:10,Kiltec vs Mean M
13:30,KIBF vs Torpedo
13:50,Värmskog vs Kiltec
14:10,Monster vs Hagfors
14:30,H Tigers vs Mean M
14:50,Dragons vs KIBF

 

 

MATCHTIDER - SLUTSPEL
15:10 1 GRUPP A 4 GRUPP B
15:30 2 GRUPP B 3 GRUPP A
15:50 1 GRUPP B 4 GRUPP A
16:10 2 GRUPP A 3 GRUPP B

16:40 VINNARE 15:10 VINNARE 15:30
17:00 VINNARE 15:50 VINNARE 16:10

17:30 VINNARE 16:40 VINNARE 17:00

{last-column}

{last-column}

{fcomment}