Innebandy - Kilskorpen.se

Power Cup 2015 (27-29 mars).

I fjol gick det fort att fylla platserna och vi tror att det går det ännu fortare i år, hälsar Jonas.

 

 

Historik

Turneringen börjar få en anrik historia. Första gången turneringen gick av stapel var redan 1993, då under ett annat namn.

 

Mycket har hänt sedan starten för 20 år sen, inte bara namnet på cupen har förändrats. Vi har även lyssnat på deltagarnas önskemål och tagit hänsyn till dessa och anpassat cupen till vad den är idag. Staben för cupen växer för varje år och med det kan vi utöka engagemanget och allt där till. Facebook sida (Power Cup), egen Fotograf, dom bästa domarna i Värmland för att nämna något som vi satsat hårt på.

 

Senast att vinna cupen är Eurographic Islanders som åkte hela vägen från Göteborg för att vinna och som man gjorde det. Ni kanske kommer ihåg finalen mot Torpedo Rudsvägen som fick se sig besegrade med 4-l.

 

Vi hade ju den stora äran att ha GLIMT TV på besök för att filma, se filmen på Vimeo

I år kanske DITT lag står som vinnare?..

Platser och tider

Gruppspel Fredag & Lördag, slutspel Söndag. Matcherna spelas i två hallar på Lördagen.

 

Gruppmatcherna spelas alltså i två hallar samtidigt; Fagerås Sporthall & Kils Sporthall. Alla slutspelsmatcher spelas i Kils Sporthall under Söndagen. Där det gäller att vinna sin grupp för att komma så sent in i slutspelsträdet som möjligt.2or och 3:or i varje grupp får ju starta lite tidigare på söndagen som sagt.

 

Vi kommer även i år starta Power Cup på fredagskvällen i Kils Sporthall. Sedan beror det på lottningen vilken grupp som spelar på Fredag då tanken var att regerande mästarna skulle spela på Fredag men detta blir lite svårt då dom kommer från Göteborg som sagt.

Man spelar av sin grupp på c:a 3 timmar i sträck under alt. morgon - middag - eftermiddag eller den häftiga kvällsgruppen i Kils Sporthall på Lördag där det både bjuds både på det ena och det andra. Har lagen något önskemål eller fråga innan man anmäler sig så tveka inte maila oss direkt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

SÅ GÅR DET TILL

Lottning kommer att filmas och ske LIVE på ett mycket speciellt ställe så fort lagen är anmälda och betalda.

Max 40 st lag som spelar i 8 grupper med 5 lag i varje grupp. Seedning av anmälda lag kommer att ske med tanke på tidigare resultat i Power Cup samt lokala serier.

Kom ihåg att INGA LICIENSERADE spelare som deltagigt aktivt sedan 4 månader tillbaka får deltaga. IBIS kontroll kommer att göras av samtliga spelare. Laget utesluts direkt om detta uppdagas.

Boende

Boende? Kil har ju ett stort utbud av Hotell och B&B samt Vandrarhem. Vi ser att ni lag som bokar in ert boende i Kil om ni tänker deltaga då vi har en "Power Cup"-deal med samtliga på listan

Lag som kommer boka boende i Kil kommer faktiskt ha lite trumfkort på hand (mer om det senare).

 

Söndagen 29:e mars spelas slutspelsmatcherna i Kils Sporthall, då är det vinna eller försvinna som gäller.


Anmälan

Anmälan öppnar på www.kilskorpen.se den 1 februari kl 00:00 och vi det gäller att anmäla sig direkt då platserna går fort åt. Ps. Kom ihåg att anmälan är bindande när man väl anmält sig och betalat sin plats.