Innebandy - Kilskorpen.se

Omgång 7 - Resultat i Väst & Öst..

{first-column}

Tolita, söndagen 7/12 2014.

 

 

AP-99 - BDS KARLSTAD 4-3 (2-1)
En tuff inledning på dagen. Ett formstarkt AP mot ett något svajande BDS. Chanser fanns för båda lagen men bollen ville inte in. Skulle dröja till 8:de minuten innan första målet kom. Och det var BDS som gjorde det. Men minuter senare var AP framme och kvittera. Fortsatt spel fram och tillbaka men innan periodvilan hade AP tagit ledningen. I andra pressa BDS på framåt och det gav utdelning. 2-2 och minuter efter det 2-3. BDS höll i bollen bra och såg ut att kunna spela hem 3 poäng. Men AP kom in i andra andetaget och kunde kvittera. Minuter från slutet kom segermålet. 4-3 till AP. Anmärkningsvärt: Andreas Häggeborn gick mållös från matchen.

 

 

NILSBY - DRAGONS 7-3 (2-2)
Dragons kommer till match med endast 4 gubbar och får således låna in 2 man från BDS. Nilsby såg fick ses som favoriter fick se Dragons göra första målet. Men minuten senare var det kvitterat och något senare ledning för Nilsby. Dragons spelade bra och kom upp i flera heta anfall. I slutet av perioden gav det utdelning. 2-2 i halvtid. Nilsby ökade takten i andra och med det rullade bollarna in. Dragons stack emellen med en reducering till 5-3 men när matchen var slut stod det 7-3 till Nilsby.

 

 

MONSTER ENERGY - RIV&BYGG 8-0 (2-0)
Toppen mot botten i väst. Monster tryckte på från start. 2 minuter in i matchen hade ME en 1-0 ledning. Men RoB gav sig inte utan försökte. Kunde liga gärna stått 0-1 till RoB när de hade en boll som domaren inte kunde avgöra om den var över eller inte. Bedömningen blev inget mål. (Fick dock höra från läktarplats att bollen var inne). ME fortsatte att sätta press. Drygt halvvägs in var det 2-0, som stod sig perioden ut. Inför andra perioden försvann Mr.Korp iväg på annat. Då passade ME att spela boll som aldrig förr. Målen trillade in och när matchen var över hade ME vunnit med klara 8-0.

{next-column}

K.U.F. - DRAGONS 9-3 (5-1)
Nu fick Dragons låna in 3 spelare från Monster. Men det hjälpte tyvär inte. KUF gick på från start och kunde ta ledningen. Men minuter senare hade Dragons kvitterat. Men efter det hade KUF lekstuga. På 3 minuter gick man från 1-1 till 5-1 som stod sig perioden ut. KUF lugnade ner spelet lite i andra men kunde ändå springa ifrån. På 3 minuter gick man från 5-1 till 8-1. Spelet lugnade ner sig och Dragons försökte pressa på framåt. Men det ville sig inte. Dragons fick in 2 reduceringar innan slutresultatet fastställdes till 9-3.

 

 

HALVARSSONS - RIV&BYGG 4-3 eftr.för. (1-2)
RoB kom in till matchen mot Halvarssons med en helt annan skärpa. I inledningen kunde man ta ledningen. Halvarssons pressa men skapade inte mycket i första. Ändå fick man in en kvittering 12 minuter in i matchen. Men minuter senare var RoB framme och återtog ledningen. 1-2 stod sig perioden ut. I andra trampade Halvarssons upp farten och skapade fler chanser nu. Men drygt halvvägs in i andra dryga RoB ut till 1-3. Såg mörkt ut för Halvarssons men man kom igen. Med 4 minuter kvar av matchen reducera man. Och minuter senare på ett frislag kunde man kvittera. Matchen fick avgöras i sudden. Chanser fanns för båda lagen men Halvarssons kunde kamma hem segern. 4-3.

 

 

TEAM JUHLINZ - SANNERUD ALLSTARS 4-0 (2-0)
TJ är ute efter en superligaplats och är piskat att vinna samtidigt som SA får rikta in sig på spel i källaren. Svajigt spel fram och tillbaka där båda lagen skapade chanser. Men bollen ville inte in. Dröjde till spelminut 14 innan TJ kunde spräcka nollan. Minuter senare var det 2-0. Som stod sig perioden ut. I andra fokuserades det mer på att gnälla på domaren än på spelet. TJ kunde briljera med 2 identiska mål i spelminut 27. 4-0 stod sig peiroden ut och Team Juhlinz har nu 3 raka utan förlust.

 

 

HALVARSSONS - KILTEC 4-8 (2-4)
Kiltec kom till match med kort om folk. 3 utespelare + målvakt borta. In hoppade Fagerås Heroes suveräna målvakt Per "Öga" Johansen som en räddande ängel. Spel fram och tillbaka i början av första. Halvvägs in kom 0-1 efter backslarv i Halvarssons. Minuten senare 0-2. Men Halvarssons kom igen och fick in en reducering i PP. Minuten senare en kvittering. Men efter det tog Kiltec över. I halvtid stod det 2-4. Kiltec pressa och stressa fram slarv hos Halvarssons backar. Som man tog vara på. Inlånade "Öga" stod för många kalasräddningar, vilket satte spår i skallen på Halvarssons spelarna. 4-8 slutade matchen.

{next-column}

BKA DRIBBLARNA - FAGERÅS HEROES 2-3 (2-1)
2 superligajagande lag. FH skapade många och kvalificerade målchanser men BKA keepern höll tätt. Samtidigt som BKA in skapade så mycket inledningsvis. Sett till hur matchen startade så tog FH rättvist ledningen med 0-1. Men BKA åt sig in i matchen mer och mer och kunde kvittera. Och minuter senare ta ledningen med 2-1. Som stod sig perioden ut. FH ånga på i andra och kunde kvittera. Men när FH åkte på ett utvisning så bäddade det för ett BKA mål. Men istället göra man självmål. Ett självmål som skulle bli kostsamt visade det sig. FH kunde ta hem 3 poäng.

 

 

SOCKEROLLON - TT-TOLITA 4-10 (3-4)
TT öppnade starkt och kunde efter 37 sekunder ta ledningen. Men innan uret visade 1 minut hade Sockerollon kvitterat. TT kunde minuter senare ta ledningen. Men Sockerollon var påpassligt framme efter slarv i TT. Minuten efter det hade man ledningen, 3-2. Men drygt halvvägs in i perioden hade TT kvitterat och åter tagit ledningen. 3-4 stod sig perioden ut. I andra ökade TT takten mot ett tröttkört Sockerollon (5 man + målvakt idag). Mitt bland alla TT mål kunde Sockerollon reducera. TT vann tillställning med 10-4.

 

 

BORGVIK - GH-CANUCKS 1-7 (0-2)
GH har börjat få ordning på spelet nu efter den kassa inledningen. Men det behövdes 10 minuter för att spräcka nollan. Minuter senare var det 0-2. Större delen av perioden präglades av spel mot ett mål. Mot Borgviks. Borgvik höll ifrån bra. 0-2 stod sig perioden ut. I andra fortsatte GH att pressa framåt men istället sparkade man in 1-2 i egen kasse. Men det var det enda målet Borgvik fick. Peter i GH hade stundtals lekstuga med Borgvikförsvaret. Linus var het idag med 4 kassar. GH vann tillslut matchen med klara 1-7.

 

 

OMGÅNGENS LAG I VÄST: KILTEC
Efter 2 tunga förluster mötte man ännu ett starkt motstånd. Man lyckades hålla emot och vinna.

 

 

OMGÅNGENS LAG I ÖST: GH-CANUCKS
En övertygande seger mot bottenlaget Borgvik. Man hade lekstuga stundtals.

{last-column}

 

 

{fcomment}