Matchdatum: söndag, 04 november 2012
Matchtid: 14:00

Matchhändelser

images/icons/icon_floorball_goal.pngMål
07' Alexander 'Glund' Weber (GH-Canucks)
08' Linus "Nitti" 'CaMa' Alfredsson (GH-Canucks)
11' Linus "Nitti" 'CaMa' Alfredsson (GH-Canucks)
17' Viktor Haglund (GH-Canucks)
20' Linus "Nitti" 'CaMa' Alfredsson (GH-Canucks)
27' Alexander 'Glund' Weber (GH-Canucks)
28' Daniel Sunesson (GH-Canucks)
29' Daniel Sunesson (GH-Canucks)
39' Jocke Sellstedt (GH-Canucks)
03' Andreas 'Åsmyra' Fallgren (Dallas Stars)
11' Lars-Olov 'Fredros' Persson (Dallas Stars)
33' Lars-Olov 'Fredros' Persson (Dallas Stars)
34' Martin 'Fredros' Svärd (Dallas Stars)
37' Andreas Lomarker (Dallas Stars)

Matchsammanfattning

6 mål i 1a halvlek var ju ganska mycket med tankte på att lagen har kanske dom bästa målisarna i serien. Men så här gick det till : Gamle Silverräven Falle gjorde 1-0 och gav Dallas en drömstart.
GH är ju många bra skyttar och målgörare så kvitteringen lät inte vänta på sig. När sedan ”Nitti” smällde in två snabba mål var matchen nu helt i GH´s händer! För ovanlighetens skull la laget vikten på att SPELA innebandy istället för att gnälla som gamla gubbar på allt och alla J.
L-O och Hagge gjorde varsitt mål som gjorde att ställningen var just 4-2 till GH i paus. GH fortsatte att gör mål efter bjudningar i Dallas försvaret så man kunde enkelt kontroller matchen till slutsignalen ljöd i Tolita Arena.