Matchdatum: söndag, 04 november 2012
Matchtid: 08:00

Matchhändelser

images/icons/icon_floorball_goal.pngMål
03' Daniel Donborn (Halvarssons)
14' Jonas Fröjd (Halvarssons)
15' Daniel Donborn (Halvarssons)
21' Daniel Donborn (Halvarssons)
28' Johan Halvarsson (Halvarssons)
34' Daniel Donborn (Halvarssons)
36' Jonas Fröjd (Halvarssons)
38' Johan Halvarsson (Halvarssons)
39' Daniel Donborn (Halvarssons)
25' Erik Bodin (Riv & Bygg)

Matchsammanfattning

På förhand var detta en öppen historia då Däckbolaget ännu inte tagit någon seger och Riv&Bygg med en seger i bagaget inte haft sånt flyt på slutet. Inledningen av matchen var jämn och spelet vände lika ofta som man beställer in en Öl på puben. Däckbolaget fick in 1-0 genom Danne B. Fortsatt jämnt spel men Percy i DBT Kassen var omutlig.2-0 och 3-0 kom inom loppet av 1 minut. Ställningen var 3-0 i halvtid.

Återigen i första minuten av andra halvlek drämde Danne B in ett snabbt mål och 4-0 var ett faktum. Erik i R&B reducera till 4-1 genom en styrning som hittade in bakom DBL målisen som annars höll mkt hög klass. Inom matchens sista 5 minuter kunde DBL öka på målskyttet och man vann enkelt detta möte som nu gjorde att tabellen i botten är oerhörd jämn. Värt att notera är att Daniel Donborn sköt sig in på skytteligan med sina 5 mål denna dag.