Matchdatum: söndag, 21 oktober 2012
Matchtid: 11:00

Matchhändelser

images/icons/icon_floorball_goal.pngMål
03' Kurt Lundqvist (Gruvlyckan)
10' Richard Back (Gruvlyckan)
34' Richard Back (Gruvlyckan)
01' Johan Halvarsson (Halvarssons)
22' Johan Halvarsson (Halvarssons)

Matchsammanfattning

Dagens jämnaste – grinigaste – och mest spännande match. Bägge lagen kom med fulla styrkor (nästan ett måste i Kilskorpen om man ska orka vinna) efter lagens senaste udda måls förluster i första omgången. Nu ville lagen annat och med 1-1 efter 3 minuter så var det upplagt för en målorgie. Men då kom backspelet och målvaktsspelet igång på allvar från bägge lagen och kampen tog vid. När Richard Back för gruvlyckan sköt in 2-1 så var det ställningen i halvtid.

Lagen var duktiga att ta onödiga utvisningar (liggande spel – avstånd – hårt spel) som gjorde att spänningen ökade och när ” Willys – Johan” kvittera till 2-2 var matchen öppen rejält. Målvakterna räddade lagen flera gånger men när samme Richard Back fick in bollen 3-2 med 8 minuter kvar visste inte nån att han skulle bli match vinnare. Däckbolaget försökte trycka in en reducering med den uteblev och Gruvlyckan kunde bärga årets första seger. Jag är STOLT - sa Lagledaren Kexet för Gruvlyckan till Kilskorpen.se efter matchen var slut!