Matchdatum: söndag, 14 oktober 2012
Matchtid: 08:00

Matchhändelser

images/icons/icon_floorball_goal.pngMål
13' John 'Tolita' Lindgren (Fagerås)
21' Josef 'Tolita' Bergström (Fagerås)
27' Jonas 'Tolita' Axelsson (Fagerås)
33' Josef 'Tolita' Bergström (Fagerås)
35' Christian Bergström (Fagerås)
39' Josef 'Tolita' Bergström (Fagerås)
06' Mattias Hammarsjö (Halvarssons)
16' Daniel Donborn (Halvarssons)
31' Peter Emtfeldt (Halvarssons)
36' Johan Halvarsson (Halvarssons)
39' Johan Halvarsson (Halvarssons)

Matchsammanfattning

Klassiska Fagerås mot alltid pigga Däckbolaget. På förhand kanske en ”enkel” match som många som lirat vårat tips på Facebook sidan skulle tro men Däckbolaget ville annat.

När matchens först mål gjorde av den F.D Fagerås spelaren Mattias Hammarsjö så visade Däckbolaget att man ville vara med i matchen på allvar och man ledde i period paus med 2-1. Matchen var oerhörd jämn och lagen turades om göra mål. Men när Chrille säte 5-3 till Fagerås trodde nog alla 11 på läktaren att matchen skulle vara avgjord men den ökände Willys (som vann skytteligan förrförra säsongen) gjorde både 4-5 och 5-5 på i minut 39 så verkade ett oavgjort resultat nära och kanske mest rättvist men en studsboll från Josef Bergström gjorde att resultatet studsade Fagerås väg istället och kunde vinna med 6-5.

Noterbart är att Fagerås Fredda Nilsson drog på sig säsongens första utvisning i hallen och det var ju ingen skräll.