Mål
(05:17)
(Assist: P. Gustafsson)

Matchsammanfattning

Sista matchen för dagen och bottenmöte i öst. Riktig hawaiibandy där båda lagen skapade chanser. Efter drygt 5 minuter skulle LD ta ledningen. Fortsatt hawaii efter det. LD skulle få chansen i PP men inget mål. 1-0 stod sig perioden ut. LVÄ skulle kvittera tidigt i andra. Även LVÄ skulle få chansen i PP och den förvaltade man väl när man satte 1-2. Men det var som sagt hawaiibandy där inget utav lagen hade någon riktig spelidé. LD skulle kvittera. Med 7 sekunder kvar skulle LVÄ få chansen ännu en gång i PP. Eftersom det stod 2-2 vid full tid skulle LVÄ få chansen att spela PP i övertiden. Men ingen utdelning. Efter 5 minuter ljöd pipan för sista gången denna dag och lagen delade broderligt på poängen då inget av lagen lyckades sätta segermålet.