(05:30)
Mål
H. Andersson

Matchsammanfattning

På förhand så var Nilsby favoriter i denna match men hade ändå blivit varnade för KMX 2 skarpskyttar. Första period tillhörde KMX helt klart och fick 0-1 med sig efter drygt 5 minuter. KMX fortsatte att trumma på och satte även 0-2. Nilsby kom upp och skapade några vassa chanser men målvakten stod pall. 0-3 från KMX var en riktig delikatess. Ett resultat som stod sig perioden ut. Tidigt i andra perioden skulle Nilsby reducera. Nu skapade man mer och mer. Man fick chansen i PP och vips så var det 2-3. KMX fortsatte att skapa chanser men nu var det Nilsbys period. Kvittering kom och man gick på för ett ledningsmål. Efter knappt 17 minuter spelade i andra återtog KMX ledningen. Nilsby gick på framåt med allt dom hade men KMX stod pall och lyckades skrällvinna över Nilsby.