()
Mål
P. Nyström

Matchsammanfattning

Andra matchen för dagen för THU. Lite stelt från deras sida när LVÄ tog ledningen efter 41 sekunder. THU blev bättre ju mer matchen gick men man var inte bra i denna match. Kvitteringen kom via en markrullare från egen planhalva som leta sig igenom allt. Sen gjorde man 2 mål på 1 minut och hade plötsligt ledning med 3-1. Som även stod sig perioden ut. LVÄ chockstarta andra med en reducering efter 27 sekunder spelade. THU satte 5-2 efter 31:15 spelade men matchen var inte över än på långa vägar. Tiden gick sakta och LVÄ hade lägena att sätta fler bollar. Men med en och en halv minut kvar satte man spiken i kistan med sitt 6-2. Matchen slutade till slut 6-3 och 6 poäng denna dagen till Two Horn Unicorn.