Mål
()
(Assist: A. Modén)

Matchsammanfattning

Premiärmatchen stod mellan veteranerna i AP-99 mot nya Drömhaga United som innehåller ett fåtal kända ansikten. AP gick på från start och tog ledningen efter 37 sekunder. Såg ut som AP skulle gå på knock direkt men intensiteten svalnade av. Båda lagen bytte chanser och efter 8,27 skulle DU kvittera. Fortsatt spel fram och tillbaka men till slut skulle AP ta ledningen igen. AP skulle gå till vila med 3-1 när man satte bollen med 7 sekunder kvar av perioden.
I andra kändes dom som om AP försökte skruva upp tempot men DU var med på noterna. Under långa stunder bytte man bollen med varandra. DU skulle till slut reducera och dryga minuten från slutsignal kom en kvittering. I slutet fick DU en utvisning emot sig vilket gav AP chansen i PP. Det såg ut som allt skulle avgöras i förlängning men med 8 sekunder kvar satte AP segermålet. 4-3 till AP-99 denna dag.