Utv.
C. Everettson
(Felaktigt beträdande av målgård)

Matchsammanfattning

En jämn och bra match där GH behövde vinna. Båda lagen skapade chanser inledningsvis och efter 03:39 skulle GH få chansen i PP. Ingen utdelning. Fortsatt spel åt båda hållen och efter drygt 10 minuter skulle Heroes ta ledningen. Minuter senare drygade man ut. GH fortsatte trumma på och kunde elegant reducera men strax innan vilan satte Heroes 1-3.

Minuten in i andra kunde GH reducera ännu en gång. Men Heroes vek inte ner sig utan man fortsatte trumma på och kunde gå upp till en 2-6 ledning. Med knappt 5 minuter kvar av matchen drog GH på sig en 5 minuters utvisning, (hårt spel). Extremt dåligt PP kan man tycka då man hade ett, max två skott på mål. GH skulle dock reducera med ännu ett mål i box play. Matchen slutade 3-6 till Heroes.