Mål
A. Englund
(Assist: M. Schönfeldt)

Matchsammanfattning

Bra start från båda lagen men där TS kändes var lite hetare. Det skulle även visa sig när man tidigt gick upp till en 0-2 ledning. Monsters försvarsspel hade väl en del att förbättra. Spelet avtog lite grann men ME samlade kraft och kunde vända matchen på dryga minuten när man gick från 0-2 till ledning 3-2 efter att Kilskorpens motsvarighet till "Legion of Doom" ordnat vändningen. TS skulle få chansen i PP men ingen utdelning. När sedan ME fick chansen i PP kunde man lirka in 4-2 och med minuten kvar satte man även 5-2. I andra fortsatte TS sin intensiva press och det gav till slut utdelning. Man reducerade två gånger om och hade 5-4. Men ME hittade rätt även idag och kunde vinna med 7-5. Noterat : Monsters 1a femma låg bakom 5 av lagets 7 mål!