Matchdatum: söndag, 04 november 2012
Matchtid: 12:00

Matchhändelser

images/icons/icon_floorball_goal.pngMål
01' Peter 'LVÄ' Olsson (Everettssons Heroes)
04' Jonas 'Tolita' Everettson (Everettssons Heroes)
10' Christer 'Heroes' Everettson (Everettssons Heroes)
38' Christer 'Heroes' Everettson (Everettssons Heroes)
09' Timmy 'AP-99' Rennblad (Ap-99)
15' Henrik 'AP-99' Jacobsson (Ap-99)
18' Adam 'AP-99' Modén (Ap-99)
19' Daniel Bengtsson (Ap-99)
24' Daniel Bengtsson (Ap-99)
32' Henrik 'AP-99' Jacobsson (Ap-99)
33' Henrik 'AP-99' Jacobsson (Ap-99)
36' Anton Fallbråten (Ap-99)
39' Anton Fallbråten (Ap-99)

Matchsammanfattning

Omgångens S.K toppmatch mellan dom gamla räv lagen, EH kunde snabbt ta initiativet och även ledningen med 2-0 innan kaptenen i AP-99 ”Storfiskar Timmy” kunde reducera in 1-2. Den andra storfiskaren Evert him self kunde utöka EH ledningen till 3-1. En match med härlig kämpa och spel än så länge. Men sedan med 15 minuter in i matchen så slutade EH att spela helt och man lät AP ta över helt och hållet så detta innebar att innan perioden var slut så ledde AP med 3-4.

Rejält besviken EH kapten i halvlek och skäll i mängd med vad hjälpte det då laget inte kunde vända AP´s ledning utan man fick stryk med hela 9-4. AP spelar ju på en helt annan nivå i år än vad man gjort tidigare och detta lönar sig – sa Adam Moden direkt efter slutsignalen till Kilskorpens utsände. Ryktet går nu att Evert Him Self kommer att sparka några i truppen för att istället erbjuda legenderna Jordell och Nisse ett nytt fett kontrakt får att få fart på målproduktionen tills nästa match.