Matchdatum: söndag, 04 november 2012
Matchtid: 13:00

Matchhändelser

images/icons/icon_floorball_goal.pngMål
02' Anders 'Monster' Wadell (BKA Allstars)
06' Anders Sundholm (BKA Allstars)
30' Anders 'Monster' Wadell (BKA Allstars)
12' Henrik 'Monster' Larsson (BDS Karlstad)

Matchsammanfattning

Grinigaste matchen hitills i år och för rookie domaren Erik var det ingen lätt tillställning att vara domare för. NÅGRA ska nog vara väldigt glada att det inte var den något mera rutinerade domaren som dömde för då kanske NÅGRA inte kommit så ”billigt” undan. Matchen var små ful överlag och då blir det ingen bra Innebandy. Likväl kunde BKA gå till ledning i halvlek med 3-1.

I andra perioden blev det bara en massa tjongande fram och tillbaka som inte ledde någon vart alls. BDS brukar få till spelet med inte denna dag. BDS snipern Henna har visst hittat handbollsmålet istället för Innebandy målet – sa BDS Målisen Morgan lite halv glad efter dagens förlust. BKA kunde vinna med 4-1 efter bland annat två mål av Wadell i BKA dräkten.