Matchdatum: söndag, 02 december 2012
Matchtid: 11:00

Matchhändelser

images/icons/icon_floorball_goal.pngMål
17' Mattias 'Monster' Bergström (Monster E)
37' Gustav 'Monster' Östmo (Monster E)
38' Jonas 'Monster' Karlsson (Monster E)
22' Fredrik 'Lokorud' Karlsson (BKA Allstars)

Matchsammanfattning

En match på förhand som var högst oviss då bägge lagen haft en sviktande formkurva på senaste tiden. Matchen höll bra fart och fläkt och chanserna duggade tätt från båda lagen. Hårda och schyssta tag gjorde att det blev en bra atmosfär kring lagen. Emot slutet på perioden så kunde Monster lyfta upp spelet mot BKA och man kunde trycka in 1-0 bakom Fredda i målet.

BKA startade den 2a halvleken bäst och kunde enkelt kvittera till 1-1. Sedan var det ställningskrig och lite tveksamma domslut gjorde att stämningen hetsades upp ytterligare. Monsters rutin fällde nog avgörandet denna dag till ME’s fördel när man kunde vinna med 4-1. Anmärkningsvärt: Jonas Snäll utvisning för liggande spel! En domare skall väl föregå med gott exempel? ☺